Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik LED TV Mavi Ekran Sorunu

Arçelik LED TV Mavi Ekran Sorunu
10 Aralık 2023 10:12

Yaklaşık 20 gündür yine aynı sorunu yaşamaya başladım. Bu süreçte garantisi de sona erdi. Arçelik müşteri hizmetlerini aradığımda takılan parçaların 1 yıl garantili olduğunu, LED'lerin değişimi için 3500 civarı ücret ödemem gerektiğini söylediler. Ürünlerinizde bu konuda bir dünya şikayet var, ürün üzerindeki LED lerde taktığınız LED'lerde sıkıntılı ki bu kadar sürede bozuluyor. O parayı verip 2 sene sonra aynı sorunu tekrar yaşayacaksam niye o kadar para vereyim size, malınızın arkasında durmuyorsunuz. İnsanları mağdur ediyorsunuz.

17 Ocak 2024 10:26

* Arçelik marka A55L8752 model LED TV'm bundan yaklaşık 2 yıl önce mavi ekran sorunu nedeniyle servise gitti garanti kapsamında LED leri değişti. B Yaklaşık 20 gündür yine aynı sorunu yaşamaya başladım. Bu süreçte garantisi de sona erdi. Arçelik müşteri hizmetlerini aradığımda takılan parçaların 1 yıl garantili olduğunu, LED'lerin değişimi için 3500 civarı ücret ödemem gerektiğini söylediler. * Buraya yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinden aradılar. Ücretsiz değişim yapmayacaklarını ama rakam söylemeden indirim yapabileceklerini, dönüş yapacaklarını belirttiler. Akabinde yaklaşık (1) ay bekledikten sonra aradılar, müsait olmadığımı 45 dakika sonra aramalarını rica attım. Bir hafta oldu hala arayacaklar.

Ek
16 Ocak 2024 16:03

11 Aralık 2023 14:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Aralık 2023 11:13

Arçelik müşteri hizmetlerinden aradılar, ücretsiz onarımın olmayacağını, ama miktar belirtmeden indirim yapabileceklerini belirttiler. Bekliyorum ne kadar bir indirim olacağını

20 Aralık 2023 12:01

1 haftadır dönüş bekliyorum ama arayan soran yok

Bayram
Bayram

Geçmiş olsun üstad. 4 yıldır Koç grubu ürünleri (Beko Arçelik Grundig Altus cart curt işte.) aldırmıyorum kimseye :) 2 ay önce haier çamaşır makinesi aldım kendime. 3 ay önce arkadaşım evlendi tüm eşyayı Arçelik almıştı. İptal ettirip Siemens aldırdım ve böyle çok var. Bende 5 sene önce aynı televizyonun mağduruyum.

15 Nisan 2024 18:50
Eray sonuçtan memnun