Arçelik LED TV Mavi Ekran Sorunu

Arçelik LED TV Mavi Ekran Sorunu
10 Aralık 2023 10:124.436

Yaklaşık 20 gündür yine aynı sorunu yaşamaya başladım. Bu süreçte garantisi de sona erdi. Arçelik müşteri hizmetlerini aradığımda takılan parçaların 1 yıl garantili olduğunu, LED'lerin değişimi için 3500 civarı ücret ödemem gerektiğini söylediler. Ürünlerinizde bu konuda bir dünya şikayet var, ürün üzerindeki LED lerde taktığınız LED'lerde sıkıntılı ki bu kadar sürede bozuluyor. O parayı verip 2 sene sonra aynı sorunu tekrar yaşayacaksam niye o kadar para vereyim size, malınızın arkasında durmuyorsunuz. İnsanları mağdur ediyorsunuz.

17 Ocak 2024 10:26

* Arçelik marka A55L8752 model LED TV'm bundan yaklaşık 2 yıl önce mavi ekran sorunu nedeniyle servise gitti garanti kapsamında LED leri değişti. B Yaklaşık 20 gündür yine aynı sorunu yaşamaya başladım. Bu süreçte garantisi de sona erdi. Arçelik müşteri hizmetlerini aradığımda takılan parçaların 1 yıl garantili olduğunu, LED'lerin değişimi için 3500 civarı ücret ödemem gerektiğini söylediler. * Buraya yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinden aradılar. Ücretsiz değişim yapmayacaklarını ama rakam söylemeden indirim yapabileceklerini, dönüş yapacaklarını belirttiler. Akabinde yaklaşık (1) ay bekledikten sonra aradılar, müsait olmadığımı 45 dakika sonra aramalarını rica attım. Bir hafta oldu hala arayacaklar.

Eki aç
11 Aralık 2023 14:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

12 Aralık 2023 11:13

Arçelik müşteri hizmetlerinden aradılar, ücretsiz onarımın olmayacağını, ama miktar belirtmeden indirim yapabileceklerini belirttiler. Bekliyorum ne kadar bir indirim olacağını

20 Aralık 2023 12:01

1 haftadır dönüş bekliyorum ama arayan soran yok

Bayram
Bayram
Benzer Şikayeti Var
14 Kasım 2025 12:28

Geçmiş olsun üstad. 4 yıldır Koç grubu ürünleri (Beko Arçelik Grundig Altus cart curt işte.) aldırmıyorum kimseye :) 2 ay önce haier çamaşır makinesi aldım kendime. 3 ay önce arkadaşım evlendi tüm eşyayı Arçelik almıştı. İptal ettirip Siemens aldırdım ve böyle çok var. Bende 5 sene önce aynı televizyonun mağduruyum.

Arçelik 123 Ekran TV Ekran Mavileşti.

Bekir

Arçelik marka televizyonumun garantisi devam ederken ekranda mavileşme başladı. Servis ücretsiz değişim yaptı. Ancak ara...

Arçelik 2 Aydır Sonuç Alamadığım Ürün

20 Aralık 2023 11:54445

Yaklaşık 3 yıl 5 ay önce aldığım Arçelik marka televizyonumun garantisi kapsamında LED'leri değiştirildi. Bu süre zarfın...

Tümünü Gör
Arçelik 20 Gün Sonra Servisi Gelip Ürünün Fabrika Hatasının Olduğunu Söyledi

Arçelik 20 Gün SonraServisi Gelip Ürünün Fabrika Hatasının Olduğunu Söyledi

Mehmetbilal
Arçelik TV 48 Saat Çalışıp Görüntü Tamamen Yok Oldu!

Arçelik TV 48 SaatÇalışıp Görüntü Tamamen Yok Oldu!

Akif
Arçelik Bu Normal Mi Sizce?

Arçelik Bu Normal MiSizce?

Zeki
Arçelik A 65 D 986 S Imperium 9 Serisi Ana Kartı Yanmış!

Arçelik A 65 D 986 SImperium 9 Serisi Ana Kartı Yanmış!

Ahmet
A50 Arçelik Smart TV Panel Arızası