Arçelik  Kusurlu Ürün Olduğunu Asla Kabul Etmiyor

Hümeyra
08 Kasım 2023 11:44

Arçelik pişmanlık! Çamaşır makinesi temiz yıkamıyor. En iyi deterjanları kullandığım halde renkliler hep kötü kokulu çıkıyor. Leke çıkarıcılar kullandığım halde ve bir gün suda beklettiğim halde bile beyazlar sapsarı ve lekeleri hiç çıkmıyor. Bunu her servis çağırmamızda belirttik ama sorun giderilemiyor ne yapsalar olmadı bu durumda son olarak değişim yapmaları gerekirken bize leke çıkarıcı kullanın deyip başlarından savıyorlar. Sanki ben bilmiyorum.

Kullanmıyorum ne yöntem varsa denedim kötü koku oluşmasına neden olacak lastik temizliği kazan temizleme alt kısım su boşaltma deterjan gözünü temizleme ne gerekiyorsa hepsini uyguladım asla sonuç alamadım. Kendileri de kazan değiştirdi lastiği değiştirdi yine sonuç alamadı. Bu makinenin yazılımında üretiminden kaynaklı bir sorun var demek ki olmuyor. Düzelmiyor.

Garanti süresi bitene kadar oyalıyorlar. İnsanı Arçelik'in her zaman yaptığı şey bu! Set üstü ocağımda da beni bu şekilde oyalayıp bozuk ürünü sattılar. Garanti süresi bitene kadar oyalandık son aradığımda da bana garanti sürenizin bitmesine zaten iki ay kalmış değişim mümkün değil dediler. İnsanı saf yerine koyuyorlar.

Diğer markalara vereceğim paradan daha fazlasını verip iyi marka diye Arçelik alıyoruz. Bir de... Asla hatalarını kabul etmiyorlar. Mağdur oluyorsunuz.

08 Kasım 2023 13:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
30 Ocak 2025 16:43
Arçelik Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

Betül
06 Temmuz 2023 14:40
Buse sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 13:52
Selda sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 18:33
Arçelik Ayıplı Çamaşır Makinesi Değişim Talebi!
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
20 Ekim 2024 13:37