Arçelik Kurutma Makinesi Tamir Sonrası Gürültü ve Ek Masraflar

Hakkı
06 Eylül 2024 00:04

Arçelik kurutma makinesi kurutma yapmıyor diye Arçelik Rami servisini aradık. Makineyi alıp götürdüler, tamir ettiklerini söylediler. 3000 TL fiyat çıkardılar. Kabul ettik, makineyi getirdiler. Makine kurutma yaparken traktör gibi ses yapmaya başladı. Tekrar çağırdık, böyle bir ses 9 yıldır yoktu, tamirden gelince ses yapmaya başladı. Pompanın önünde toz vardır, biz tozu temizleyince ses çıkmaya başlamıştır. İsterseniz 2000 TL karşılığında bu arızayı da gideririz dediler. Makinenin içindeki pompayı arızalı pompayla değiştirdiklerinden şüpheleniyorum. Makineyi tamir edip test etmeden evimize bırakıp gittiler. Genel merkezi arıyoruz, şikayetimizi söylüyoruz, başka servis yollayalım diyorlar. 2000 TL'yi de başka servis kazansın diyorlar, geri dönüş bile yapılmadı. Rami servisi yüzünden Beko yazarkasamı çöpe atmak zorunda kaldım.

06 Eylül 2024 12:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 18:08
Yetkili Servis Yanlış Teşhisle Yüksek Ücret Talep Etti, Paramın İadesini Bekliyorum
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 21:08
Esmanur sonuçtan memnun

Esmanur
06 Şubat 2024 22:11
"İki gün sonra yeni ürün gelecek. Geç olsa da sorunumuzu çözdüğünüz için teşekkürler."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:20
Yusuf sonuçtan çok memnun