Arçelik Klima Vakumlama Yapılmadı

03 Temmuz 2024 14:20

Arçelik firmasından 18.000 BTU duvar tipi klima aldım. Klima ile ilgili herhangi bir sorunum yok. Gayet güzel çalışıyor. Vakumlama diye bir şey duymuştum daha önce. Gelen montajcı arkadaşlara vakum yapacak mısınız diye sorduğumda hayır yapmıyoruz cevabını aldım. Ayrıca arkadaşlar sivil giyimli ve ne araçlarında ne kıyafetlerinde Arçelik ile ilgili en ufak belirti yok. Neyse bu çok da önemli değil sanırım. Fakat klimalar ile ilgili araştırma yaptığımda gördüm ki klima montajı sırasında vakumlama yapılması kanunen gerekli bir işlemmiş ve faydalı bir işlemmiş. Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Bana temsilci çok hızlı dönüş yaptı. Servis gelip istersem vakumlama yapacaklarını iletti. İlgili makamlara sorup çok da önemli bir işlem değil, bu herhangi bir zararı olmaz dediklerini bildirdi. Ben de sonradan vakumlama yapmanın artık fayda vermediğini öğrendim. Normalde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuranların dış ünitesi değişiyormuş, sanırım en sonunda ben de öyle yapacağım. 20 dakikalık bu işlemi neden yapmazsınız ki. Ayrıca faturam bile hala çıkmadı, gelmedi tarafıma.

04 Temmuz 2024 09:25 (Şikayetten 19 saat sonra)

Arçelik Vakum Yapılmadan Klima Montajı Yapıldı

01 Ağustos 2024 16:19

23 Haziran 2024 00:18
Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 17:18
Halil sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 16:33

16 Temmuz 2024 11:04