Arçelik Klima Servis Şikayeti

Arçelik Klima Servis Şikayeti
01 Temmuz 2024 10:34

02 Temmuz 2024 08:46

3 haftadır klima arızası için Arçelik servisinin zahmet edip gelmesini bekliyoruz. Burası bir iş yeri ve Adana gibi bir memlekette 3 haftadır idare etmeye çalışıyoruz. Sorun şu ki her gün geleceğiz diyorlar ama ne gelen var ne giden randevu usulü çalışıyorsunuz madem randevu gün ve saatinde gelemeyecekseniz vermeyin veya oluşturmayın. Fotoğraf olarak eklediğim hata için firma telefon üzerinden şalter üzerinden aç kapa yapın diye dönüş yapıyor fakat saatte bir hata veriyor. Biz sürekli aç kapa mı yapacağız? Geçen yıl 0 alınmış bir cihaz ilk yıldan bu şekilde nasıl bozulabilir. Servisin gelip bu probleme artık çözüm bulmasını istiyoruz.

02 Temmuz 2024 11:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Temmuz 2024 12:23

Dönüşleriniz için teşekkür ederim.

24 Temmuz 2023 17:52
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 00:22

23 Ağustos 2023 16:40

Arçelik Klima Gerçekten Bıktırdı!

Çağrı
28 Temmuz 2024 15:01
Arçelik Klima Gerçekten Bıktırdı!

15 Temmuz 2023 12:13
Arçelik Kusurlu Ürün Mağduriyeti