Arçelik Klima İlk Kurulum

Arçelik Klima İlk Kurulum
26 Haziran 2024 12:26

Arçelik klima ilk kurulum ile ilgili yardım alamıyorum. 15 gündür Eyüp/Göktürk şubesinin beni aramasını bekliyorum. Her gün müşteri temsilcilerini arıyorum ama kesinlikle onlardan da yapıcı bir çözüm alamadım. Acil dönecekler dedikten sonra bile 4 kere daha müşteri temsilcileriyle iletişime geçtim ama sonuç alamadım

28 Haziran 2024 17:11

28 Haziran 2024 13:11

Müşteri teslimcisi dün beni aradı ve servisin dün beni randevu oluşturma için beni arayacaklarını ve aciliyetimi bildireceğini söyledi. Ne dün ne bugün yine aranmadım. Bugün yine müşteri hizmetlerini arıyorum ve yine bana aynı şeyi sürekli söyleyip aciliyetimi bildirdiler. Yani artık bu siz bizi her gün aramaya devam edin biz yine aciliyet gireriz diyor ama çözüm size sunmayacağız demekle aynı şeye geliyor. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım marka.

29 Haziran 2024 13:33

Dün bana teknik servisin arıcağını söylediler ve tabii ki ne dün ne bugün aranmadım. Buradan bunu okuyan herkese lütfen bir daha düşünmelerini isteyerek bunu yazıyorum. Arçelik'ten klima aldım 19 gündür kurulum bekliyorum. Göktürk/Eyüp şubesi beni kesinlikle randevu için aramıyor. 10 ve 11 kere müşteri hizmetleri ve sözde genel merkez danışmanı ile görüştüm. Hepsi bakın hepsi şu cümleyi aynı şekilde söyledi '' sizi anlıyoruz aciliyetinizi buraya giriyorum emin olun bugün arıcaklardır. Güven sorununuzu anlıyorum ama ben şimdi sizin için yeniden aciliyet yazacağım'' bakın bu laflardan o kadar sıkıldım ki resmen kağıda yazmış gibi hepsi aynı ama çözüm kesinlikle yok çok pişmanım tüketici koru a haklarına gideceğim ve mümkün olan her platformdan bu mağduriyeti belirteceğim lütfen almayın asla ve asla kaale alınmıyorsunuz.

Kürşad
07 Ağustos 2024 01:01
Burçin sonuçtan çok memnun

Burçin
11 Ağustos 2023 11:19
"Hızlı bir şekilde sorunum çözüldü çok teşekkürler"
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 13:46

Deryafevzi