Murat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik K 3283 In Çay Makinesi Değişim Talebimi Dikkate Almıyorlar

Arçelik K 3283 In Çay Makinesi Değişim Talebimi Dikkate Almıyorlar
14 Kasım 2023 14:34

15.04.2022 tarihinde satın aldığım Arçelik K 3283 model Çay Makinesi, 7 ay sonra su sızdırmaya başladı ve yetkili servis tarafından onarıldı. Ancak cihaz, 1 yıl dolmadan yine su sızdırmaya başladı. Çağrı merkezi ile İstanbul Esenler yetkili servisine değişim talebinde bulundum. Fakat talebim dikkate alınmadı ve bana herhangi bir bilgi verilmeden cihaz onarılarak, bilgi ve yetkisi olmayan bir personel tarafından adresime teslim edildi. Anlaşılan o ki cihaz, garanti süresi bittikten sonra yine aynı arızayı tekrarlayacak ve kullanılamaz hale gelecek. Çağrı merkezi ile defalarca yaptığım görüşmelere rağmen talebime ilişkin bir yanıt alamadım. Evdeki tüm cihazlarımın Arçelik marka olmasına rağmen, yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle artık bu markayı tercih etmiyorum.

14 Kasım 2023 18:25 (Şikayetten 3 saat sonra)
17 Kasım 2023 18:45

Sorunumuz devam etmektedir. Çağrı merkezinden defalarca arayıp yetkili servisin iletişime geçeceğini söylediler fakat servis noktası iletişime geçmediği için çözüme ulaşılamamıştır. Çağrı merkezinde sorunu yetkili servisin çözeceğini söylemeye devam etmektedir.

24 Kasım 2023 15:17

Talebimi dikkate almayarak İznim ve rızam dışında onarılmış olan cihazın şu an çalışır durumda olması nedeniyle değişimin yapılamayacağı yetkili servis tarafından bildirilmiştir. Müşteri ve genel merkezin talebini hiçbir şekilde dikkate almayan yetkili servisin faturası müşteriye kesiliyor. Arçelik pişmanlıktır. Evime giren son Arçelik marka cihaz olacaktır. Arçelik çağrı merkezi de sadece zaman kaybı.

Gülçin
Gülçin

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, 1 yıl dolmadan altından su akıtmaya başladı, alt çaydanlığına su eklemekten bıktım, elektrik çarpacak diye çok korktum. Şu anda tamirde bakalım ne diyecekler? Sonucu buradan paylaşırım.

Burcu sonucu yetersiz buldu

29 Ağustos 2023 22:39
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 11:32

Hülya