Funda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik K 1582 Katı Meyve Sıkacağının Kapağı Asla Açılmıyor

Arçelik K 1582 Katı Meyve Sıkacağının Kapağı Asla Açılmıyor
09 Ekim 2023 21:04

Arçelik K1582 katı meyve sıkacağı ürünümü her kullandığımda kapağı asla açılmıyor. Ürünü pandemiden 1 ya da 2 yıl önce aldım ve pandemiye kadar kutusunda ambalajında hiç açılmadan durdu. Pandemi esnasında kullanmak istedim ama her kullandığımda kapağını açmak için servise göndermek zorunda kaldığımdan bu süre zarfında toplamda 7-8 kez kullanabildim. Bunun 5 tanesinde cihaz servisteydi. Kapağı sorunlu dediler ve kapağı değiştirdiklerini söylediler ancak ondan sonrada kullanmak istediğimde kapak hep sıkıştı ve asla açılmadı. Uzun zamandan sonra geçen gün yine salatalık suyu için kullandım ve yine kapak hiçbir şekilde açılmıyor. Arçelik web sayfasından buna bir çözüm üretmelerini yazdım ancak bir haftadır hiçbir geri dönüş yok. Bu konuda çözüm üretilmesini rica ediyorum.

13 Ekim 2023 20:27

Arçelik K1582 katı meyve sıkacağı alındığı günden bugüne kadar toplamda 8 kere kullanıldı. Bunun 5 keresinde servise gitti. Servislerden birinde kapağı arızalı denildi ve 440 TL ödeme alındı ( bu tutardan yüzde yüz emin değilim ama bu şekilde hatırlıyorum ). 8. Kullanımımda yine kapağı sıkıştı ve yine kapak asla açılmayınca burada şikayet oluşturdum ve Arçelik müşteri ilişkilerinden arandım. Ürünü adresimden aldırdılar ve tekrar servise gitti. Bu sefer kapakta değil ana gövdede sorun olduğunu söylediler ve 840 TL ücret talep ettiler. Geçen sefer sorun kapakta deyip ödeme almış olmalarına rağmen yine cihaz arıza vermiş olduğu için bu seferde ana gövde için 840 TL gibi bir rakam ödeyip cihazı sorunsuz kullanabileceğime dair hiçbir güvenim kalmadığından ürünü çöpe atabileceklerini söyledim. Geçen sefer kolaycılığa kaçıp, nasılsa parası da cebinizden çıkmadığı için kapaktadır sorun deyip Belli ki beni geçiştirmişsiniz. Bir bedel ödeyip satın aldığınız bir şeyin her kullanımda hata vermesi ürünün kusurlu olduğu anlamına gelir. Ürünün garanti süresi nedir bilmiyorum ama burada benim en büyük hatam ürünü alır almaz kullanmamış olmam. Ürün 2 yıl boyunca paketinden hiç çıkmadan ambalajıyla bekledi. Kişisel sebeplerimden böyle gerekti ama alır almaz bir kez kullansam kusurlu olduğu hemen anlaşılacaktı. Yinede şu noktada da Arçelik'in alışverişimle ilgili mağduriyetime yaklaşımını doğru bulmadım. Servisi bende arayıp ürünü gönderir ya da götürürdüm. Salatalık ya da elma sıkarak ana gövdeye kullanıcı ne yapmış olabilir? Ürünü değiştirmeliydiniz. Çünkü ürün baştan beri bozuk, kusurlu, hatalı. Yapmanız gereken benden durmadan servis ücreti alıp durmak yerine sorumluluğunuzu üstlenip ürünü değiştirmeliydiniz. Klima ve kurutma makinesi almam gerekiyor. Marka kararlarımı netleştirdiğiniz için teşekkür ederim. Küçük mutfak ürününde bu kadar çaresiz kalıp başım ağrıyorsa büyük bir üründe herhangi bir sorun çok üzücü olur.

10 Ekim 2023 12:13 (Şikayetten 15 saat sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 11:26

08 Şubat 2024 01:57

Arçelik Katı Meyve Sıkacağı K1583 Yüksek Sesle Çalışması

30 Ocak 2024 00:28

Arçelik Katı Meyve Sıkacağı Su Sızıntısı

Barış
25 Aralık 2023 21:34
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
15 Aralık 2024 21:57