Arçelik İzmir Menemen Yetkili Servis

17 Haziran 2024 11:57

08/06/2024 tarihinde Arçelik marka derin dondurucumu soğutma yapmaması nedeniyle İzmir Menemen yetkili servisine teslim ettim. 15/06/2024 tarihinde 13:00-15:00 arası derin dondurucumu teslim almak için randevu oluşturuldu. Bu tarihte bir yakınım vefat etti ve öğle namazında cenazesine katılmam gerektiği için yetkili servise gittim, evde kimse olmadığı için özel durumumu bildirdim ve 14:30 gibi derin dondurucuyu teslim etmelerini rica ettim. Yetkili servise gittiğimde tamirin ödemesini de teslim almadan yaptım. Serviste ödeme 3500 TL olarak kartımdan çekildi ancak sonradan Arçelik'ten gelen mesajda hizmet bedelinin 3479,99 TL olduğu yazıyordu. Yetkili servisteki görevli, notunu aldığını ve dağıtımdaki arkadaşlara ileteceğini belirtti. Ancak serviste konuştuğum kişi, önceden söylememe rağmen beni cenaze sırasında arayıp şu an teslim edebileceklerini, geri dönemeyeceklerini ve bir daha bayram sonrası dönebileceklerini belirtti. Sevgili Arçelik yetkili servis arkadaşlarım, Azrail randevu ile çalışmıyor. Hem saat gelmeden haber verdiğim halde hem de teslimatın bayrama yakın bir güne bırakılmasını istemediğim için genel merkezi ve sizi aradığım halde teslimatı arefe gününe bıraktınız. Kurban Bayramı'nda ihtiyacım olması nedeniyle derin dondurucumu para ile kamyonet tutup gidip servisten kendim alıp bir de hamal tutup evime taşıttım. Böyle köklü bir firmada böyle bir durum olamaz. Bir daha Arçelik'ten hiçbir şey almayacağım.

18 Haziran 2024 12:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

İbrahim
22 Temmuz 2023 00:02
Arçelik Yetkili Servisin Garantili Cihazımdan Haksız Yere Ücret Alması
Ridvan sonuçtan memnun

Ridvan
04 Eylül 2024 11:38
"Genel merkezden arayan müşteri temsilcileri ilgi ve alakası gayet memnun edici. Fakat ürün değiştirmek için yaklaşık 3 hafta belkide daha fazla bir sure bekledim. Derin dondurucu için çok uzun bir zaman. Böyle durumlar için emanet ürün elimizde yok denileceğine temin edilip müşteriyi mağdur bırakılmaması gerekliliğini düşünmekteyim. Büyük firma büyük isler başarır ama bu konuda benim gözümde sınıfta kaldı"
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:26

09 Temmuz 2024 12:33