Yağız sonuçtan memnun değil

10 Ekim 2023 11:19

Arçelik imperium 9 serisi a65 c 985 b serisi televizyon aldım. Yaklaşık 1 sene oluyor. Her şey normal güzeldi fakat bugün ekranın üstü karardı, alt kısmi normal. 1 senelik televizyonun piksellerinin karardığını ilk defa duyuyorum. Ne bir darbe aldı ne bir şey. Durup dururken karardı ekran. Böyle durumlar insani markadan soğutuyor.

08 Kasım 2023 21:48

Arçelik imperium 9 serisi a65 c 985 b serisi televizyonum 4 hafta önce bozuldu (ledleri ölmüş). Buraya şikayetimi yazmıştım. Arçelik akabinde beni aradı. Kayda değer bir şey de demediler. Tam 2 hafta yapılmasını bekledim televizyonumun. 1.5 hafta geçti, geçmedi bir daha bozuldu. Aynı sorun yine, aynı yerden ledler gitti. Yeni parça beklediklerini söylemişlerdi. Televizyonun üstü yine kapkaranlık. Fotoğrafı da ekleyeceğim simdi. Benimle ya dalga geçiyorlar ya da kullandıkları malzeme inanılmaz kötü. Bir diğer seçenek ise yetkili servis çalışanları islerini bilmiyorlar. Yeni parça takıldığı halde bu sekil yine aynı yerden fire veriyorsa vay halimize. Keşke sizden bir şey almasaydım.

Ek
10 Ekim 2023 15:49 (Şikayetten 4 saat sonra)
08 Kasım 2023 20:17
Arçelik İmperium 9 Serisi Ekran Kararması

Televizyonumu 2. Haftanın sonunda tamir ettik diye getirdiler ve daha 1 hafta olmadan ledleri yine gitti fotoğrafta gördüğünüz gibi. Hiçbir sorunuma yardımcı olmadılar. Yine bozuk, yine bozuk.

Çağlar
31 Ekim 2023 00:45

11 Ağustos 2023 18:32

Denizhan
18 Mart 2024 22:49
Arçelik TV Ölü Piksel Ekranda Karartı Sorunu
Arçelik TV Ölü Piksel Ekranda Karartı Sorunu
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 10:15
Ahmet sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 12:33
"Arçelik benimle ilgilenen Busra hanıma ve Arçelik servisine teşekkür ederim"
Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru