Bahar sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 16:47

12.06.2024 tarihinde F 8440 B model ocaklı fırın aldım. Yanında K3300 mini telve beyaz Türk kahvesi makinesi hediye idi. Siparişimi oluştururken kahve makinesini sepete eklemek mümkün değildi, bu yüzden siparişimi oluşturup müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim. Aldığım cevap şu şekildeydi: 'Siz Koç Ailem üyesi olduğunuz için indiriminiz uygulanmış, bu yüzden hediye üründen faydalanamıyorsunuz.' Ben ürünü hediye çekiyle satın aldım ve kalan kısmını kredi kartıyla ödedim. Şimdi iptal etmeye kalksam, çekim de yanacak. O halde müşteriyi mağdur etmeyin. Bu durumu, hediye ibaresini belirttiğiniz gibi bir köşede açıkça belirtin. Koç Ailem üyelerinin hediye almaya hakları yokmuş, bunu öğrenmiş oldum. Ama müşteri olarak gerekli yerlere tüm şikayetlerimi yapacağım. Anneme Anneler Günü hediyesi almak istemiştim ve Anneler Günü'nde bu durum beni üzdü. 'Arçelik'in gönlünde bütün anneler kraliçedir.' sloganınızın arkasında durmuyorsunuz.

Bahar
Bahar
20 Mayıs 2024 18:03

Hiçbir şekilde dönüş yapılmadı her defasında ben arayıp talep oluşturuyorum aramaları konusunda tamam talebinizi aldık en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır aciliyetinizi bildiriyorum deniyor ama dönüş yapan yok. Böyle ilgisiz bir marka görmedim. 12.05.2024 te Anneler Günü için verdiğim siparişimi sanırım önümüzdeki yıl hediye edeceğim. Teşekkürler Arçelik 👏

07 Kasım 2023 14:54

Arçelik Solo Ocaklı Fırın 14 Günlük Cayma Hakını Kullandırmadılar

09 Ocak 2024 21:24
Oyun sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:39
Didem sonuçtan memnun

12 Eylül 2024 06:16
Ceren sonuçtan memnun

20 Temmuz 2023 17:14
"Bu süreçte bizimle iletişimde olan Munise Hanımın kibarlığı ve ilgisi için çok teşekkür ederiz."
Arçelik Kategorileri