Arçelik Hatalı Ürün Sattı

18 Kasım 2023 17:56

Arçelik kardeşler ticaretten 12 / 05 /2023 tarihinde 10120 m Model çamaşır makinesi aldım. Özellikle sessiz model araştırması yaparak kendileri de konu hakkında ısrarcı olarak çok sessiz olduğu beyanını verdiler. Eve kurulum yapıldı ve makine öyle sessiz bir model gibi durmuyor kurulumda da çalıştı arkadaşlar normal dedi. Önceki makinede kazan dağıldığı için çok büyük ses vardı o nedenle peki dedik. Bir süre önce bir akrabamızda aynı modeli gördük sıkma işlemindeki sessizlik benim makinenin normal sesinden daha az idi. Hemen servis talebi yaptık 14 Kasım 2023 de servis geldi bir parçası sorunlu dedi ( bu ilk günden beri aynı idi demek ki hatalı ürün geldi ) şu an parça değişti ilk yıkmada yine aynı ses. Demek ki cihazda sorun var değişim talebi istiyorum. Sessiz diye aldığım makinenin sorun olması sizin sorumluluğunuzda

20 Kasım 2023 09:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Kasım 2023 17:42

Bugün 2. Kez servis geldi sorunu gördü, parça değişiminde düzelir dedi. Ancak 4 gün önce zaten parça değişti ve aynı sorun. Ayrıca neden ben hatalı ürün almış olarak kullanayım ve neden 6 aylık cihazımda 2 kere tamir işlemi olsun. Arçelik bu konuda gerekeni yapmıyor. Servis sonrası çektiğim video da ektedir. Değişen bir şey yok

28 Kasım 2023 21:16

Konu ile ilgili hala tarafıma çözüm sunulmadı Arçelik sattığı ayıplı malı arkasında durmadı... Makineyi böyle satın aldım tamir gördü düzelmedi. Tekrar parça değişimi gerek diyor şaka gibi. 6 ay olmadı alalı. Aldığımda zaten böyleydi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 10:56

25 Haziran 2024 23:28