Abdurrahim
10 Temmuz 2024 21:36

Merhabalar, 23.12.2023 tarihinde 2071 model 7 çekmeceli derin dondurucu satın aldım, Malatya'da ikamet etmekteyim. Depremden dolayı aldığım ürünü emanet olarak Şahnahan Metehan Mahallesi'nde oturan kuzenimin evine paket açılmadan bırakılmasını arz ettik ve kabul edildi. Sonrasında götürülen kapalı ürünün götüren personel tarafından açıldığı bilgisi verildi. Bu durumu Arçelik bayisi sorumlusuna bildirdim ve onaylandı. 19.04.2024 tarihinde Çilesiz Mahallesi Mıhlıdut Caddesi'ndeki kendi evime taşınıp garantiyi başlatmak için Arçelik'le iletişime geçtim ve garantiyi başlatmak için personel bildirimi yaptım. Gelen personel paketi açtığında aşağıdaki hasarlı görselle karşılaştı ve garantiyi başlatamayacağını söyleyerek, düzgün olmayan cümleler kurarak bu hasarı bizim yaptığımızı söyleyip garantiyi başlatmadan ve hiçbir ilgilenme yapmadan geri döndü. Daha sonra telefonla yetkililere konuyu bildirip yardım istedim fakat konuyu dalgaya alıp hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Yıllardır Arçelik kullanıcısı olmama rağmen asla ilgilenme görmedim. Bu yüzden buraya başvurdum, bu konuyla ilgilenmenizi arz ediyor ve geri dönüş bekliyorum. (Not: Aşağıdaki görselde kapalı kutu Şahnahan Metehan Mahallesi'nde kutu açıldıktan sonra personel tarafından tekrardan bantlanmıştır ve kendi evime o şekilde gelmiştir. Görseller ektedir.) Abdurrahim T**** İletişim: 0552*****96 Adres: Çilesiz Mahallesi Mıhlıdut Caddesi Denge Plus Sitesi Yeşilyurt/Malatya

11 Temmuz 2024 16:43 (Şikayetten 19 saat sonra)

12 Temmuz 2023 01:37

İdris
09 Kasım 2024 13:14

Şeyma
24 Eylül 2023 17:58
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
02 Aralık 2023 09:37