Şeyma sonuçtan memnun

Arçelik Derin Dondurucu Pişmanlığı

Arçelik Derin Dondurucu Pişmanlığı
Şeyma
27 Temmuz 2024 18:44

Haziran 2023 tarihinde aldığım Arçelik derin dondurucum ilk önce 7 Haziran tarihinde bozuldu ve içindeki bütün ürünlerim bozulup çöp oldu. Gelen servis kapatıp açtı ve bir şey olmadığını söyleyip gitti. 2 Temmuz tarihinde derin dondurucu bir kez daha bozuldu ve inanılmaz yüksek bir ses çıkarmaya başladı. Videosu da var. Servisi çağırdık ilk iki çekmecedeki ürünler bozulmuş diğer çekmecedeki ürünleri koyacak bir yer bulunca arayın gelip dondurucuyu alalım dediler. (Böyle bir firmanın geçici bir dolap temin edememesi de ayrı bir fiyasko) kapı kapı dolaşıp çevremizden derin dondurucularında yer açmaları için dilendik. 4 temmuzda derin dondurucu alındı. En geç 2 haftaya gelir denilen dolaptan 24 gündür hiçbir haber yok. Aradığımızda aciliyetinizi ilettik. Şikayetinizi mağduriyetinizi bildirdik denilip oyalandık. Hala daha beklemedeyiz mağduriyet nasıl giderilecek merak ediyorum. Bu yüzden bir daha Arçelik asla.

28 Temmuz 2024 15:37 (Şikayetten 20 saat sonra)

Burcu
Burcu

Sonuç ne oldu acaba? Bizde de durum aynı.

Arçelik Derin Dondurucu 3 Sene De Bozulur Mu

Zeynep
23 Şubat 2024 10:13
Arçelik Derin Dondurucu 3 Sene De Bozulur Mu
Şükriye sonuçtan hiç memnun değil

Şükriye
10 Kasım 2024 22:45
Ridvan sonuçtan memnun

Ridvan
04 Eylül 2024 11:38
"Genel merkezden arayan müşteri temsilcileri ilgi ve alakası gayet memnun edici. Fakat ürün değiştirmek için yaklaşık 3 hafta belkide daha fazla bir sure bekledim. Derin dondurucu için çok uzun bir zaman. Böyle durumlar için emanet ürün elimizde yok denileceğine temin edilip müşteriyi mağdur bırakılmaması gerekliliğini düşünmekteyim. Büyük firma büyük isler başarır ama bu konuda benim gözümde sınıfta kaldı"
Arçelik Kategorileri