Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fırında Alt Rezistans Sorunu: Börekler Ziyan Oluyor!

Arçelik Fırında Alt Rezistans Sorunu: Börekler Ziyan Oluyor!
11 Ekim 2024 13:12

1 yıl önce almış olduğumuz Arçelik afc 220 hb fırında yaptığımız börekler poğaçalar sadece üst tarafı pişerek ziyan oluyordu. Eşim her türlü ayarı denemesine rağmen bir sonuç alamadık. Son çare servis çağırdığımızda ise bu modellerde alt rezistans olmadığını öğrenerek şok olduk. Bunu tasarlayan satan Arçelik bu önemli detayı nasıl atlayabilir? Satın alınırken bu fırında kek vs. Pişiremezsiniz demeniz gerekmez mi? Bir yıldır ziyan olan hamurun malzemenin haddi hesabı yok misafirlere mahcup olmamız da cabası. Bu konuda Arçelik firmasından acil bir çözüm bekliyorum. Mümkünse getirip rezistans taksınlar değilse de bu iş görmez fırını daha iyi modelle değiştirsinler. Neredeyse evimizde tüm beyaz/siyah eşyamız Arçelik 7 yıldır bir problem yaşamadık ancak daha yeni model bir fırında böyle mağdur olmamız çok üzücü. Türkiye'nin en büyük beyaz eşya üreticisi Arçelik'in bu konuyu çözeceğini umuyorum.

profile profile
11 Ekim 2024 13:58 (Şikayetten 46 dakika sonra)
19 Ekim 2024 18:34

Evet firma bana ulaştı ama söyledikleri şey bu fırının üretim şeklinin bu olduğu ve bir arızası olmadığı için başka bir şey yapamayacakları. Kimin aklına gelir ki fırın alırken üretici alt rezistans koymamış olsun ve bu yüzden hamur işi pişiremezsin. Alırken söylemedikleri eksiklerden sormadığımız için biz sorumluymuşuz. Dikey şarjlı süpürge ve TV almak üzereydim ama artık tercihlerimin arasında yoksun Arçelik. Markaya yakışmadı.

Arızalı Fırın Deneyimi Ve Çözüm Arayışımız

26 Mart 2025 01:35
Arızalı Fırın Deneyimi Ve Çözüm Arayışımız
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 12:07
Arçelik Fırında Alt Rezistans Sorunu Pişirme Deneyimini Mahvetti
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 23:15

Arçelik Kategorileri