Alemci sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Dondurucu Kapağı Kendiliğinden Açılmış Beni Maddi Manevi Mağdur Etti!

Alemci
28 Temmuz 2024 14:24

2021 yılında Niğde Bor'dan Arçelik 7 çekmeceli dondurucu aldım. Bugüne kadar sıkıntısız kullandım fakat 28.07.2024 günü, yani Kurban Bayramı'ndan sonra izin için evimden 20 gün ayrı kaldım. Bu 20 günün 7. Günü beni komşum aradı ve evden kötü kokunun geldiğini söyledi. Ben de bunun üzerine anahtarı arkadaşıma vermiştim. Arkadaşım eve kontrole gittiğinde dondurucunun kapağının açık bir vaziyette olduğunu ve içinde bulunan yaklaşık 50 kg et ve 5 kiloya yakın tavuğun bozulduğunu, koku yaptığını, evin içinin sinek dolduğunu söyledi. Bunun üzerine hepsini çöpe atmasını söyledim ve attı. Ben evden ayrılırken kapağı tam kapattığımdan ve eşimin de bunu defalarca kontrol ettiğinden eminiz. Benim şikayet konum, Arçelik'in dondurucusunun beni aşırı derece hem maddi hem manevi mağdur etmesidir. Bunu yazmak istedim. Koskoca Arçelik bu konuyla ilgilenecek mi, bakıp göreceğiz. Ayrıca evimde bulunan bütün eşyalarım Arçelik'tir ama hepsini değiştirmeyi düşünüyorum.

29 Temmuz 2024 11:23 (Şikayetten 20 saat sonra)
Alemci
08 Eylül 2024 16:15

Bana çözüm bulup yardımcı olunmadığı mağduriyetim çözülmediği giderilmediği sürece arayıp üç beş konuşup kapattıktan sonra bana ulaşsanız ne işi yarar.

Şeyma sonuçtan memnun

Arçelik Derin Dondurucu Pişmanlığı

Şeyma
27 Temmuz 2024 18:44
Arçelik Derin Dondurucu Pişmanlığı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 10:10

Arçelik 5 Kapılı Derin Dondurucu