Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Derin Dondurucu İç Aydınlatma Sorunu

17 Eylül 2024 11:38

14.09.2024 tarihinde Konya Arçelik Komdi bayisinden 2175 JEB çekmeceli derin dondurucu satın aldım. Alırken ürünün özelliklerinden soğutması gerektiğinde buzdolabı olarak kullanılabileceği, Wi-Fi bağlantısı gibi bilgilerle bilgilendirildim. Ürün tarafıma 16.09.2024 Pazartesi günü teslim edildi. Ürün fişe takıldığında dondurucu çalışmaya başladı ve sorun yoktu, lakin ürünün iç aydınlatmasının bulunmadığını fark ettim. Yıllarca derin dondurucusu olan eş, dost, akrabalarımın dondurucularında aydınlatma olmasına rağmen, rahat rahat kiler olsun, bodrum olsun karanlık yerlerde aydınlatmalı olarak kullanılmasına rağmen yeni model bu üründe aydınlatma olmamasını tuhaf karşıladım. Bayiyi aradım iade için (çünkü kullanılamaz basit bir ışık olmaması sürekli dolap kapağı açıldığında el feneriyle ne var ne yok bakmak mı gerekiyor?). Bayi, firma ile görüşmemi söyledi. Firma da bayiye topu attı. Bana böyle bir durum belirtilmediğinden ötürü mağdur edildiğimi düşünüyorum. Bilakis mağazada ürünü gördüğünüz zaman içini açıp ışık yanıyor/yanmıyor bakmazsınız, derinliğine bakarsınız. Ürünümün iadesini, mümkün değilse de değiştirilmesini talep ediyorum.

17 Eylül 2024 14:39 (Şikayetten 3 saat sonra)

Arçelik Buzdolabı Mağduriyeti: Yeni Ürün de Sorunlu Çıktı!

Gonca
25 Eylül 2024 12:38
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
25 Haziran 14:05
Derin Dondurucuda İç Aydınlatma Eksikliği Ve Mağaza İlgisizliği
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında İç Aydınlatma Eksikliği Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

Ayhan
19 Eylül 14:07