Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 16:18

Merhaba. Arızalanan Arçelik davlumbazımız için bugün servis talep ettim gelen ekip motorunun dişlilerinin kırıldığını ve motor değişimi gerektiğini ve 2 yıl olan garanti süresinin dolması sebebiyle 4000 TL masrafı olduğunu söyledi. Ancak 4 yıldır şehir dışında yaşıyoruz ürünü İstanbul'daki evimize alalı 2 yıl oldu ve evimize uğradığımız zamanlarda dahi çok nadir kullandığımız için ürün halen sıfır ayarındadır. Bu yaz evimize geleli bir hafta olmuştu ürünü çalıştırdığımızda arızalandı. Arçelik kalitesine güvenerek tüm beyaz eşyalarımızı Arçelik'ten aldık ancak bu mağduriyeti bize yaşatmaları bizi çok üzdü. Henüz toplamda birkaç ay dahi kullanılmayan ürünün motoru tüketici kusuru olmadan değişilecek hale geliyor maalesef. Ben ürünümüzün ücretsiz bir şekilde arızasının giderilmesini ve bu mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Saygılarımla...

08 Temmuz 2024 17:08

Tekrar arandım konu ile ilgili şikayetimi ve mağduriyetim dinlendikten sonra size tekrar dönüş yapacağız dendi. Ardından beni tekrar servise yönlendirmişler servisten arandım Servis alep etmediğimi iletip tekrar durumu izah ettim servis gelir ücreti mukabilinde tamirini yapar dendi. Ben zaten servisin eve geldiğini arıza tespitini yaptığını ve tüketici kaynaklı bir problem olmadığını ancak garanti süresinin dolması sebebiyle ürünün motor değişimi için 4bin tl ücret talep edildiğini ve ürünü alındığından beri il dışında yaşadığım için kullanmadığımı ürünün arızalı olduğunu dile getirdim sonuç olarak çözüm üretilmediği gibi tekrar aynı arıza tespit sürecine yönlendirildim ve ekip geldiğinde 500 TL arıza tespit ücreti isteneceğini ilettiler. Ürünü tamir ettirmeyeceğim. Arçelik marka olarak şahsım adına bütün güvenini yitirmiştir.

05 Temmuz 2024 17:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Temmuz 2024 19:06

Tarafıma bir arama yapılmış ve size ulaşamadığımız için tekrar arayacağız mesajı gönderilmiş tekrar aranmadım beklemedeyim.

Mustafa sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 18:51
"Teşekkür ederim sıkıntısız bir şekilde sorunumu giderdiler servis fe müşteri hizmetleri inanılmaz hızlı"
Arçelik Davlumbaz Motor Arızası
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Davlumbaz Parça Sorunu Ve İlgisizlik

21 Aralık 2023 18:21

Arçelik Davlumbazda Kırık Pervane İçin Yüksek Motor Değişim Ücreti Şoku

09 Ağustos 2025 23:09
Arçelik Davlumbazda Kırık Pervane İçin Yüksek Motor Değişim Ücreti Şoku
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Davlumbazın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Hizmeti

23 Ekim 2025 13:23