Hakan sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Vuruntulu Çalışıyor Sıkma Yapmıyor

20 Haziran 2024 13:29
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi Eda hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Denizli Arçelik servisinin yaptığı bütün çirkinliklere rağmen her zaman müşteriden yana tavır sergiledi. Çok teşekkür ederim eda hanım.”

Arçelik marka çamaşır makinesi çalışırken tamburdan yüksek ses geliyor. Ayrıca sıkma yapmıyor. 3 kez servis geldi her geldiklerinde amortisör değişti ama sorun çözülmedi. Hatta en son gelen servis elemanı bu sesin normal olduğunu ısrarla kabul ettirmeye çalıştı. Arçelik pişmanlık oldu benim için. Videodaki sesi duyunca bana hak vereceksiniz

31 Ağustos 2024 14:15

1 ay sonra telefonla arayıp sorma zahnetine girdiler. Derdimizi anlattık. Ben değişim talep ettim. Umarım birkaç ay içinde geri dönüş yaparlar

14 Ekim 2024 16:35

Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Değişim talep ediyorum. Müşteri hizmetleri servis rapor yazsın diyor, servis müşteri hizmetleri yapacak diyor. Sadece avutma ve süreci uzatma var. Yazıklar olsun. Yerli malı diye aldım ama pişmanım

04 Aralık 2024 13:47

Müşteri temsilcisi Eda hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Denizli Arçelik servisinin yaptığı bütün çirkinliklere rağmen her zaman müşteriden yana tavır sergiledi ve süreçte çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim eda hanım.

04 Aralık 2024 13:49

Arçelik Çamaşır Makinesi Arızası

31 Ekim 2023 11:32
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 15:18

05 Temmuz 2024 20:28
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 11140 Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışıyor

İsmail
22 Ağustos 2023 10:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 09:23
Arçelik Kategorileri