Ozden sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 11:42

Arçelik 8103 yd modelini Mimaroba/ İstanbul mağazasından aldık, makineyi eve getirdikleri gün resimde göreceğiniz sol alt ayağında iç tarafında paslanma vardı, itiraz etmeme rağmen makineyi bıraktılar. Normal olduğunu söylediler, geçen sene bu pas sol ayağı komple sardı ve boyamak zorunda kaldım. Sprey boyayla bu senede sol üst kapağa zıpladı paslanma! Banyodan dolayı olsa her yerinde paslanma olurdu, benden dolayı bir problem yok. Ayıplı malı zorla verdiler. Değişim istiyorum. Yeter artık! Paslanmazlık garantisi diye bir şey var! Ayrıca aldığımız sene kazanı tutan yaylar arızalandı gelip değiştirdiler! Arçelik bu malı değiştirmek zorunda!

17 Ekim 2024 09:40

Arçelik 8103Y'de 8 kilogramlık rezil bir makine az önce garip garip sesler geliyordu bakın bu da paslanma problemi bir makine buradan nasıl paslanıyor burası hiçbir şekilde rutubet yok su almıyor bakın ben burayı kendim boyadım Alt taraflar da böyle bu şekilde paslıydı görüyor musunuz rezillik yani buradan da başladı makine paslanmaya yani durduğu yerde makine paslanıyor bu kadar kalitesiz rezil bir Cihaz ve kalitesiz bir marka olamaz bunu bildirmeme rağmen sırf bu paslanmayla ilgili servisin gelmesi için benden ücret talep ettiler 750TL böyle de utanmaz bir firma

24 Ağustos 2024 14:23 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Ağustos 2024 08:21

Arçelik ‘ten aradılar ve benden 500 TL istediler servis göndermek için kullanıcı hatası mı diye, şikayetimin konusu ürünün içten içe paslanması ile ilgili zaten. Paslanma nasıl kullanıcı hatası olabilir ki benden 500 TL istiyor Arçelik? Ayrıca çamaşır makinesinin olduğu ortam hava sirkülasyonu olan ve sürekli camı kapısı açık bir banyo! Makineyi ilk aldığım günden başlayan paslanma içine yayıldı ama bunu kanıtlamak için Arçelik benden 500

03 Eylül 2024 22:30

Bir daha kesinlikle Arçelik marka ürün almayacağım, üründe hata var çağrı merkezini arıyorum servis çağırıyorsunuz ve servis sizden 500 TL para istiyor ürünün kontrolü için 😡😡😡😡😡😡😡 Arçelik artık benim gözümde bitmiştir ürün kalitesi çok kötü ürün durduğu yerde paslanıyor ve sürekli gıcır gıcır sesler geliyor çamaşır makinesinden! Ve bu durumu çözecek kimse kimse yok

20 Eylül 2024 14:48

Arçelik firması paslı ve bozuk olarak sattığı çamaşır makinesini iade almayı geçtim servisi bile ücretli göndermeyi teklif etmiştir. Arçelik'TEN makine alırken kontrol edin paslı ve bozuk makineleri vatandaşa satıyor!

08 Şubat 2024 10:14
Arçelik Diyor Ki Ürünlerim Paslanabilir Sorumlu Sizsiniz
Arçelik Diyor Ki Ürünlerim Paslanabilir Sorumlu Sizsiniz
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2025 20:21

Gülsüm
24 Ekim 2024 01:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 13:45

30 Eylül 2024 11:44