Dilek sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 17:18

Arçelik marka 9 kiloluk 9103d model olan çamaşır makinesi resmen kararıp küf yaptı. Sorun deterjan kutusu tam oturmamış olmasından kaynaklı. Arçelik sürekli kullandığım bir marka. İlk kez bu tür sorunla karşılaştım. Garanti süresi geçtiği için herhangi bir şey yapılamaz denildi.

Kısacası basından savmak gibi cevap verildi. Bunun mutlaka bir çözümü olmalı. Şikayetlere baktığımda genelde aynı markanın pas kabarma şikayeti var. Demek ki ürünler hatalı üretilmiş. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Göz göre makine çürüyor.

14 Haziran 2024 11:07 (Şikayetten 17 saat sonra)
03 Kasım 2024 06:28
Arçelik Çamaşır Makinesi Gövde Çürümesi

Haziran ayından beri sizden kesin cevap bekliyorum. İş saatlerimde aradığınız için cevap veremediğimi müşteri temsilcisine belirttim. Bana uygun saati belirtmeme rağmen dönüş yapılmadı. Ürünün pası her geçen gün çoğalıyor. Paslanla alt gövdeye de sıçradı. Arçelik sattığı ürünün arkasından dursun. Size 1 hafta müddet buradaki yazışma ve fotoğraflarla Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetçi olacağım.

01 Aralık 2024 11:31

- Arçelik Çamaşır Makinesi Pas Sorunu Ve Yetersiz Destek Artık bir çözüm üretin. Bu 2. Şikayet edişim. Arçelik9103d 9 kiloluk çamaşır makinesinin pası iyice ilerledi dokunsam dökülecek. Bu pas yetmezmiş gibi alttan da pas yapmaya başladı. Garanti suresi bitmiş diye ilgilenen yok. 5 yılda bu hale gelir mi. Arçelik kalitesini tamamen bozmuş sattığı ürünün arkasında durmuyor. Deterjan kapağı tam olarak kapanmıyor su alırken gövdeye sızıyor. Bunun suçlusu kullanıcı olamaz. İnsan gibi çözüm üretin size 1 hafta müddet. Sonrası Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 16:09
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
24 Ekim 2024 04:58
Arçelik Çamaşır Makinesi: Üretim Hatası Mağduriyeti
Arçelik Çamaşır Makinesi: Üretim Hatası Mağduriyeti
Meral sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 10:41
Arçelik Çamaşır Makinem 3.5 Yılda Çürüdü
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 23:34
Arçelik 9103 YP Model Çamaşır Makinesi