Tolga sonuçtan memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Sarsıntı Sorunu

25 Aralık 2024 22:15

10120 imp Arçelik Neo Otonom Çamaşır Makinesi ürününü 06.01.2024 tarihinde satın aldım. Hatta bu ürünü yaşadığım şehirde alan 2. Kişi olduğumu söyledi. Kurulum yapan ekip.
Bu tarihten bu yana ürünün ciddi bir sarsıntı ile çalışma problemi var. İlk önce montaj esnasında bir parçanın "unutulduğu" için sallandığı çıktı. Daha sonra içindeki ana ekran kablosunun yerinden çıktığı ve ses yaptığı söylendi. Ama sorun devam etti. Önce makinenin zeminine suç atıldı, sonra içinde bulunan "makineye değmeyen" dolaba suç atıldı. Zemini terazi ile ölçtürdüm, dolabı attım. Sorun devam ediyor. Bu arada tam aynı yerde 5 yıl önceki Arçelik makinemi sorunsuz kullanmam hiç dikkate alınmadı. Makineye yanlış çamaşır atmamdan, 600-800-1000-1200 devir sıkması olan makineyi "800 devir yeter, sizde o devirde kullanın. Elbette sallanır! " dendi. Ben artık utandığım için kendi başıma çözümler denedim, makineye ayak aldım, zemine taş kestirdim. Sorun çözülmedi. Artık Arçelik servisine destek kaydı açmaktan utanıyorum. Çünkü sayısız kayıt açıldı, sayısız kere servis geldi. Daha 1 yılı dolmayan makine, arada bir de oto dozaj sisteminin bozulması nedeniyle parça değiştirdi. Ben bıktım. Son çarem buraya yazmak, birilerinin bu olayı ciddiye almasını bekliyorum. Ekteki videoyu izlemeniz bile yeterli.

profile profile profile
26 Aralık 2024 10:53 (Şikayetten 12 saat sonra)
Tolga
Tolga
10 Ocak 2025 07:14

Arçelik makineyi değiştirdi, yeni makinede sorun yok. Peki bana neden 1 sene eziyet çektirildi çok merak ediyorum.

Berk
Berk
Şikayeti Çözüldü

Aynı şekilde benimde defalarca bu makineye kaydım var her seferinde bir bahane üreten servis dün nihayet değişimini yazacağım dedi ama hangi modelle değiştireceğimi şaşırdım ben aldığımda en pahalı makineydi şu anda da en pahalısı alt model aldığımda fiyat farkını iade edecekler mi

Merve
Merve

Merhaba oto dozaj sisteminden memnun musunuz?

25 Haziran 2024 23:28
Adem sonuçtan memnun değil

12 Ocak 2024 00:39
Hilal sonuçtan çok memnun

23 Mayıs 2024 12:04
"Şikayetimi dikkate alarak tarafımıza ivedilikle dönen Arçelik temsilcilerine çok teşekkür ederim. Değişim talebimiz hızlı bir şekilde çözüme kavuştu ve ürünümüzü teslim aldık, oldukça memnunuz. Almış olduğumuz ilk üründen her ne kadar memnun kalmasak da sonrasındaki süreç ve çözüm odaklı yaklaşımı buradan da dile getirmek istedim ki benzer durumla karşılaşanlara emsal olsun. Bu anlamda bir kez daha Arçelik'e, temsil ettikleri marka değerinden ve ürünlerine sahip çıkmalarından dolayı müteşekkirim."

Arçelik Kategorileri