Arçelik Buzdolabının Sesli Çalışması

29 Ekim 2023 19:08

Arçelik'ten 1 sene önce buzdolabı satın aldık. Daha garantisi bitmeden buzdolabı arıza vermeye başladı. Servise şikayetimi dile getirmeme rağmen hiçbir şey yapılmıyor. Gelmeden önce video istediler video çektim ikna olmadılar. Vakumdan kaynaklı ve buz kırma özelliğinden ötürü bu sesin olduğunu belirtiyorlar. Satın aldığım mağaza buzdolabında buz kırma özelliği olmadığını belirtiyor. 1 senedir kullanıyorum buzdolabını daha önceden çıkarmadığı sesi şimdi çıkarmasının normal olduğunu belirtiyorlar. Gerçekten kötü bir servis ve kötü bir marka. Aynı servisi istemediğim halde devamlı olarak aynı servis gelmekte ve çözüm üretememektedir.

Sayın Arçelik yetkilileri malınız arkanızda durmuyorsanız satmayın. Müşteri memnuniyeti sağlayamıyorsanız çağrı merkezi kurmayın. Ne telefondaki kişilerin aldığı notlar dikkate alınıyor ne de servisi iyi bir servis şikayetim gideriliyor. Aynı buzdolabı yakın çevremde birinde var ve asla ses çıkarmamasına rağmen servis beni bu sesin normal olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Bölge müdürlüğe aktarılan sorunlar daha da içler acısı sevgili mühendisler bir zahmet gelin tasarladığınız ürünlere kendiniz bakın o zaman. Evime sürekli servisi çağırmak zorunda değilim 1 kere de çözün artık problemi. Değişim yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

29 Aralık 2023 12:31

Arçelik Müşteri Hizmetlerinden asla memnun değilim. Çağrı merkezini defalarca aramama rağmen en son gelen servisi yönlendiremediler. Aylardır süren arızayı gideremediler değişim istediğim halde değiştirmiyorlar evime giren çıkan servisin haddi hesabı yok. Esenler servisi en son hizmet sağladı hala randevu oluşturamıyorlar. Önceden nasıl oluşturmalarına rağmen 1 haftadır nedense oluşturamıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti dışında çözümsüz müşteri memnuniyeti sıfır.

30 Ekim 2023 16:31 (Şikayetten 21 saat sonra)

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabımın Bitmeyen Gürültü Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Buğra
30 Kasım 2024 20:31

09 Ağustos 2023 00:41
Alp sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 18:05
"Ürünüm değişim yapıldı, teşekkür ederim."
Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor!

22 Mart 2024 15:37
Arçelik Kategorileri