Arçelik Buzdolabı Soğutucu Arızası

08 Ağustos 2023 11:47

283720 eb Marka Arçelik buzdolabı aldım 20 gün içinde aynı yerden 3. Kez arıza verdi. Ekranda ünlem işareti çıkıyor. Dolap hem buzluk bolumu hem normal bolum soğutmuyor yaz ayında olduğumuz için içinde bulunan sebzeler çürüdü peynirler ekşidi ilk servis geldiğinde fan arızası var dediler. Değiştirdiler 2 gün doladı çalıştıramadık 3 gün sonra aynı arıza tekrarladı yine servis çağırdık gelen servis elemanı havaların çok sıcak olduğunu raflara serilen şeffaf örtüyü kaldırın dedi. Resetledi gitti aradan 3 gün geçti yine aynı arızayı verdi. Ayin 7 sinde aradım 9 u akşamına randevu verdi. İçindeki bütün ürünlerim bozuldu beyaz eşyada aynı yerden 3. Kez aynı arıza oldu mu dolabın değişmesi gerekiyor. Ben dolabımın değişmesini istiyorum. Ümit öztürk 533 *******44

09 Ağustos 2023 12:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gülşah

Aynı ürün bende de var aynı arızalar bende de oldu testo cihazı katip birkaç parça arızalı dediler değiştiler hala soğutmuyor Adana sıcağında etten tutun her şey bozuldu tekrar gelip testo cihazı kattılar dün gelip aldılar güya bugün servis kaydı actilqr gelecekler dediler gelen giden olmadı aradığımda açmıyorlar telefonu değişimi istiyo4uz demek ki bu seri komple ayıplı ürün

Oguz sonuçtan memnun

Oguz
02 Ağustos 2024 15:50
"Çözüm merkezindeki yetkililer oldukça ilgili ve çözüm odaklıydı yetkili servisin hatasını onlar gidermek için azami çaba gösterdi teşekkürler"
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
03 Temmuz 2024 20:17
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
16 Kasım 2023 20:32