Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kapağı Dalgalı

01 Ağustos 2024 11:36

Arçelik'ten 270531EI modeli buzdolabı aldık. Geldiğinde ürün kapağında ve yanlarında dalgalanma vardı. Ürün değişimi için bizi aradıklarında bu modelin ellerinde olmadığını söylediler. Bize başka bir model önerdiler, önerdikleri dolap özellikleri aldığımız dolaptan kötüydü. Bunu dediğimizde üst modeli söyleyip ekstra para istediler. Ben satın aldığım buzdolabının aynısı ile değişmesini istiyorum.

01 Ağustos 2024 15:44 (Şikayetten 4 saat sonra)
04 Ağustos 2024 12:17

Çözümü bırakın ara zahmetinde bile bulunulmadı yazıklar olsun bir daha Arçelik mi tövbeeeeeee

15 Ağustos 2024 07:30

Arçelik buzdolabı sorunumuzu çözmek için yolladığı buzdolabı bizim önceki buzdolabından daha kotu gelmesi kapaktaki gözlerde çatlaklar var dıs kapakta göçükler var ve aşırı sesli çalışıyor gerçekten parasıyla rezil olmak istemeyen Arçelik'ten bir şey almaz

Hasan
Hasan

Aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum bana muadili diye önerdikleri cihaz altt model geldi ve hiç alakası yok üst model dedikleride benim ki 23 model üretimiymiş bunlar bana 24 urettımı alt seviyesini gönderdiler :d belirtincede aynısından yok size biz muadili dedik üst modeli daha özelliklisi demedik diyorlar ama konuşmamda üst modeli ve daha özelliklisi diye belirtmişlerdi

Yanıltıcı Ürün Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

14 Mart 2025 17:11
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve İade Tutarının Ödenmemesi

Ramazan