Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Aksesuarlarında Sürekli Sorun

12 Aralık 2024 23:00

Arçelik dondurucu buzdolabının aksesuar parçalarından aldığım günden beri hep sorunlar yaşadım. Kendim ücret ödeyip de kaç kez değiştirdim, kaç kez yazmama rağmen kesinlikle bana yardımcı olunmadı. Bir daha mı? Kesinlikle Arçelik! Bu kadar mı kalitesiz olur ya? Soyuluyor, silerken hemen çiziliyor. Biraz kaliteye ve müşteri memnuniyetine lütfen önem verin.

25 Mart 2025 02:23

Arçelik'ten almış olduğum buzdolabımda aldığım günden beri aksesuarlarından sürekli sorunlar yaşadım. Kalitesinden hiç memnun değilim. Kaç kez yazmama rağmen ilgilenen olmadı. Arçelik, müşteri memnuniyeti olmayan bir marka. Kesinlikle kimseye önermiyorum. Çekmecesini silerken boyası çıkıyor. Rica ediyorum, bana yardımcı olmanızı.

08 Mart 2025 03:09

Arçelik’ten almış olduğum buzdolabı aksesuarlarında aldığım günden beri hep sorunlar yaşadım kaç kez yazmama rağmen dönüş yapılmadı Arçelik müşterisini mağdur ediyor güvenerek markanıza aldım bana yardımcı olmadınız soyuluyor silerken çekmecesi dolabın kaliteli olsa olmazdı parama yazık

20 Şubat 2025 01:34

Arçelik buzdolabından aldığım günden beri raflarında hep sorunlar yaşadım kaç kez yazmama rağmen haklı olduğum halde bana yardımcı olunmadı rafın kenarları soyuluyor yenı dolap eskiye döndü Arçelik markasına yakışmayan bir kalite rica ediyorum benim suçum olmayan bir hataya sahip çıkın

13 Şubat 2025 00:24

Arçelik'ten almış olduğum buzdolabının çekmeceleriyle hep sorun yaşadım yardımcı olacağız denildi sonrasında gelen servis yetkilisi bile benim mağduriyetimi gördü resimlerini çekti arandım sonrasında ücretli değişim denildi bu nasıl bir garanti ben anlamadım rica ediyorum Arçelik’ten gerekenin yapılmasını firmanıza güvenmek istiyorum

05 Şubat 2025 19:19

Arçelik buzdolabımın aksesuarlarından aldığım günden beri memnun kalamadık şimdi ise resmen boyamışlar silince çıkıyor kalitesi çok kötü dun servis çağırdık bu boyalı olduğu için bu tur şikayetler oluyor dedi servis bizle ilgili bir durum olmadığını söyledikleri halde bugün arandık ücretli değişim olacağını söylediler mağduriyetimin giderilmesini istiyorum lütfen Arçelik’ten yazık ya nasıl silerken boyası çıkar

23 Ocak 2025 02:50

Arçelik’ten almış olduğumuz buzdolabının aksesuar grubundan aldığım günden beri hiç memnun kalmadık kaç kere ücret ödeyip değiştirdik hiç memnun değiliz şimdi ise rafı soyuluyor silerken kaç kez yazmama rağmen yardımcı olunmadı Arçelik gibi firmaya yakışmadı

07 Ocak 2025 09:01

Arçelik buzdolabımın aldığım dan beri ıc malzemelerinden hep sorunlar yaşadım elimde yıkadığım halde matlaştı dolabımın çekmecesi şimdi de sebze koyduğum çekmece grı rengi soyuluyor arandım yapacak bir şey yok denildi bu benim hatammı ben anlayamadım lütfen ürününüzün arkasında durun

27 Aralık 2024 01:40

Arçelik'ten almış olduğum buzdolabı aksesuarları için kaç kez yazmama rağmen aranmadım müşteri hizmetlerini kaç kez aradım Arçelik müşteri memnuniyeti ne yazık ki yok bence keşke kaliteli olsaydı da bende mağdur olmasaydım bana yardımcı olmanızı rica ediyorum

23 Mart 2024 11:55

Arçelik marka buzdolabının raflarının kalitesinden hiç memnun kalmadım. Sebze koyduğumuz çekmece koptu. Sonuçta, açılıp kapanan bir yer en çok kullanılan bölümdür. Arçelik'ten bu kaliteyi beklemiyordum. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Müşteri memnuniyeti adına şimdiden teşekkür ederim.

18 Aralık 2024 17:50 (Şikayetten 5 gün sonra)
27 Aralık 2024 01:41

Aranmadım yardımcı olunmadı Arçelik müşteri memnuniyetine biraz önem verirseniz iyi olur

29 Aralık 2024 15:14

Kesinlikle yardımcı olunmadı normal bezle sildiğim dolabın sorununu bana yükleyemezsiniz silmeyelim dolabı boyası çıkıyor yazık degılmı bur daha arcelıkmı asla

07 Ocak 2025 09:03

Kesinlikle aranmadım çok ilgisizler

30 Ocak 2025 15:53

Arama yapılmadı Arçelik lütfen ürünlerin arkasında durmasını rica ediyorum silerken beze grı boyası çıkıyor sılınmıcekmı dolap ben anlamadım

21 Nisan 2025 10:46

Arçelik buzdolabımın aksesuarlarından hiç memnun olmadığımı kaç kez yazdım. Arçelik ürünleri, müşterinin yanında durmayan bir firma. Çekmecenin rengi silerken çıkıyor. Bunu nasıl ücretli değişim cevabı verirsiniz? Kaliteli olsa soyulup çıkmazdı. Markanıza yakışmayan bir cevaptı. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

22 Nisan 2025 10:07

Sürekli aranıp ücretli değişim diye cevap alıyorum boya kalitesini müşteriye nasıl yüklersiniz kaliteli olsa çıkmazdı Arçelik benim için bir pişmanlıkmış yazık değil mi garanti neden var ben anlamadım ücretli değişim ne demek ben anlamakta zorlanıyorum kaliteli olsaydı cikarmiydi silmeyelim dolabı başka oneriniz var mı temizlik için nasıl yapalım onu da açıklarsanız sevinirim

22 Nisan 2025 16:23

Arçelik'ten almış olduğum buzdolabının aksesuarlarından, aldığım günden beri memnun kalmadım. Yazmaya devam edeceğim; aksesuarların boyası çıkıyor. Silerken yaşadığım bu sorunu bildirdiğim halde, Arçelik müşteri hizmetlerinden aranıp bana herhangi bir çözüm sunulmadan, ücretli değişim önerildi. Boyanın çıkması benim suçum mu? Eğer kaliteli olsaydı, boyası çıkar mıydı? Bu durumdan pişmanım ve herkesin bilmesi için yazıyorum. Arçelik ürünlerinin arkasında durmuyor, satış sonrası destek kesinlikle yok.

02 Mayıs 2025 11:06

Arçelik buzdolabımın aksesuarlarından memnun değilim. Sürekli yazarak şikayetimi dile getirdim. Kullanıcı hatası olmayan bir malzeme için ücretli değişim yapılacağını söyleyerek beni aramanızdan gerçekten bunaldım. Silerken aksesuarın soyulması benimle alakalı olmayan bir durumdur. Servis de gelip kontrol yaptı ve durumu bildiğiniz halde yine de ücretli değişim öneriyorsunuz. Arçelik markasına yakışan bir cevap bekliyorum.

20 Mayıs 2025 10:39

Arçelik'ten almış olduğum buzdolabı için şikayet yazmaktan bıktım. Güvenerek markasına aldığım buzdolabımın, kaç kez anlatmama rağmen çekmece boyası çıkıyor. Üstelik, bunun için ücretli değişim yapılacağını söylemeniz beni fazlasıyla üzdü. Kaliteli bir ürün olsaydı boyası soyulmazdı. Bu durumda nasıl ücretli değişim talep edildiğini anlamıyorum. Arçelik'in satış sonrası memnuniyeti yok bence.

03 Eylül 2025 23:43

Arçelik buzdolabımın aksesuarlarından memnun kalmadığımı defalarca belirtmeme rağmen bana çözüm üretilmedi. Kullanımla ilgili bir hatam olmadığı halde yeni dolabımın görüntüsü eski gibi duruyor. Silerken boyası çıkıyor diye birçok kez fotoğraf göndermeme rağmen, servis baktığında benim hatam olmadığını tespit ettiği halde ücretli değişim için aranıyorum. Arçelik gibi kalitesine güvendiğim bir markadan müşteri memnuniyeti beklerken, satış sonrası ilgi maalesef yok.

07 Mayıs 2024 10:30

Arçelik Buzdolabında Kronik Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Özlem
03 Mayıs 2025 17:25

Kifayet
01 Eylül 2023 17:13

23 Ağustos 2023 14:20
Can sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 16:28
Arçelik Kategorileri