23 Ekim 2024 15:34

Arçelik buzdolabı su akıtma problemiyle 7. Kez değişim olacak. Güncel satış rakamından para iadesi istiyorum. Size söz bir daha Arçelik ürün almayacağım, önünden geçmeyeceğim. Servisleriniz sıkıntılı, çağrı merkeziniz sıkıntı, ürün ayrı sıkıntı. 17 yıllık sıkıntısız çalışan buzdolabımızı arıza yapmadan değiştirelim dedik, 2 yılda 7 kez arızadan dolayı değişecek buzdolabı aldık. Yeni getirecek eskiyi hemen alırız diyorlar. Peki içerisindekileri 24 saat nerede muhafaza edeyim. Derin dondurucu daki ürünlerimi nerede saklıyayım. Kullanım kılavuzu fişe takmadan bekle, sonra tak boş çalıştır diyor, yaklaşık 24 saat zaman lazım. Müşteriler bu kadar mağdur edilmez ki. 278550 278551 278552 eı Arçelik buzdolabı beni çok mağdur etti.

23 Ekim 2024 17:42 (Şikayetten 2 saat sonra)
25 Ekim 2024 10:33
Arçelik Buzdolabı: 2 Yılda 7 Kez Değişim Ve Sürekli Mağduriyet

Çözüm kesinlikle yok. Ben hiç şikayet oluşturmamış gibi kaydım yok. Arçelik olarak beni çok zor durumda bıraktınız. Güncel satış rakamından paramı iade edin, Arçelik önünden geçmeyeceğim. Aradılar dinlediler ilgileneceğiz dediler. Aradan 24 saat geçti ben aradım ne oldu dedim, tüm kayıtlar silinmiş, benim hiç şikayet kaydım yok gibi. Bu kadar bezdirme uygulaması olamaz. Nasıl bu kadar tüketici zor durumda bırakılır. Beni al yiyecekleri kapı kapı gez diyorsunuz. Ben 7 kez neden bunları yaşıyorum. Bu videodakileri 7. Kez yap diyorsunuz. Derin dondurucuyu tek tek nasıl boşaltıyım komşuların kapılarına gidip yeriniz var mı bizim Arçelik aynı arızadan 7. Kez değişecek diye geziyim mi. Bakın görsellerde daha önce böyle gezdirdiniz beni. Güncel satış rakamından paramın iadesini istiyorum.

02 Kasım 2024 18:50

Sonuç yok aradılar yardımcı olamıyoruz defalarca şikayet etme dediler. Eski ürüne 24 saat bırakmadılar, yerine başka ürün getirmiyorlar. Kıraç yetkili servisi müşteriye kesinlikle yardımcı olmuyor. Müşteri hizmetleri sadece dinliyor, genel müdürlük ise kulaklarını tıkıyor. Bezdirme yapıp bıktırarak onların dediği oluyor. Taksit taksit aldığımız buzdolabı yazık oldu.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 09:50
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 16:55
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 10:05

23 Ağustos 2023 17:00