İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bozuk Ürünün Para İadesini Yapmıyor.

13 Mart 2024 23:40

22 Mart 2024 15:54

13.02.24 tarihinde Kadıköy Caddebostan Mahallesindeki Akçaylar Elektrikli Ev Aletlerinden Airfryer satın aldım ve bozuk çıktığı için 15.02.24 tarihinde iade ettim. Kredi kartına tek çekim olarak aldığım için 5 gün içinde iade edileceği söylendi. Üzerinden neredeyse 2 ay geçti, yüzlerce kez müşteri hizmetlerini aradım ve hiçbirisinde yardımcı olmadılar. Şikayetimvar.com üzerinden yazdım yine geri dönüş yapılmadı ve 2 aydır paramı alamıyorum. Yapılmayan iadenin faizini ödüyorum şu anda. Eğer daha fazla kimse yardımcı olmazsa hukuki yollardan hakkımı arayacağım.

17 Mart 2024 17:27

13.02.2024 tarihinde Arçelik'ten kredi kartımla tek çektim Gurme XXL Airfryer aldım ve bozuk çıktığı için 2 gün sonra iade ettim. İade ettiğim şubeden Arçelik merkezden iade alacağımı 10 gün süreceğini söylediler. Üzerinden 1 ay geçti ve haftalardır müşteri hizmetlerini arayıp iademin gerçekleşmediğini söylüyorum ama kimse gerçek bir ilgi göstermiyor. Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen paramı geri vermediler. Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım. En kötü markalar bile beni böyle mağdur etmedi. Buradan şikayet oluşturdum ama hala bir çözüm bulamadım.

14 Mart 2024 09:07 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Mart 2024 15:30

Çaldırıp kapattınız geri aradığımda da müşteri temsilciniz bilgi alıp sonra aktaracağını söyledi ama bir daha geri dönüş olmadı. Gerçekten insanların aklıyla alay ediyorsunuz artık hukuki yollardan hakkımı arayacağım.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:15
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Gurme Duo Airfryer ile Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı

İbrahim
10 Eylül 2024 15:35
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
16 Kasım 2023 13:39

Airfryer Performansı Ve İade Sorunu

Gönül
06 Ocak 2025 10:24

Airfry Gurme Cihazım Aniden Bozuldu, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

22 Ağustos 2025 19:41
Arçelik Kategorileri