23 Kasım 2023 12:16

Arçelik 9381 sı a++ 8 Programlı Inox Ankastre Bulaşık makinemiz yaklaşık 2 ay önce arıza yaptı ayrıca raflarında paslanma meydana geldi. Garanti kapsamında servis çağırdık. Parça tedariği sağlanamadığı için değişim onayı geldi ve yeni bir ürün beğenmemiz ve bu ürünü bildirmemiz istendi. Arçelik'in kendi sitesine girip 8 programlı a özellikli ınox bir ürün sorguladığımızda karşımıza sadece 6188 dı modeli çıktı. Bu modeli bildirdiğimizde 7.299 TL fiyat farkı talep edildi. A özellikli üründen vazgeçip yine kendi sitelerinde bulunan daha düşük ve c enerji sınıfı abm 181 d modelini talep ettiğimizde ise bu ürünün stoklarında olmadığını dile getirdiler. Müşteri hizmetlerini defalarca arayarak fiyat farkı ödemeden alabileceğim 8 programlı ınox bir ürün sunmalarını istememe rağmen tarafıma beyaz, siyah, gri gibi farklı renklerde ürünler teklif Etiler. Her defasından mutfağımdaki tüm ürünlerin ınox olduğunu ve ınox bir ürün isteğimi söylememe rağmen 23.11.2023 tarihine kadar herhangi bir ınox ürün teklifinde bulunmadılar. 23.11.2023 tarihinde 2 görüşme daha gerçekleştirdim ve 6188 dı modeli için 1.000 TL indirim yapılarak benden 6.299 TL fiyat farkı talep ettiler. Diğer beyaz eşya firmalarının garanti kapsamında ve değişim gerektiren ürünü tedarik edemediğinde yerine bir üst modelini hiçbir fiyat farkı talep etmeden sunduğunu biliyorum. Çünkü bu yasal bir zorunluluk. Yıllardır severek kullandığım Arçelik firmasını buraya şikayet edeceğim hiç aklıma gelmezdi. 2 Ayı geçen süre zarfında mağduriyetimiz giderilmedi. Müşteri temsilcisi ile yaptığım son görüşmeyi bilgisi dahilinde kayda aldım. Sorunun çözümlenmemesi halinde bu video kaydını hem buradan paylaşacağımı hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım kendilerine ilettim.

23 Kasım 2023 17:18 (Şikayetten 5 saat sonra)
Ali
Ali
24 Kasım 2023 11:43

Maalesef sorunum hale çözümlenemedi. Arçelik genel müdürlüğünden arandım. Ürün değişim uzmanı tarafından aranacağım ve sorunumun çözüleceği söylendi. Ürün değişim uzmanı tarafından arandığımda aynı şeyler tekrarlandı ve yine maalesef çözüm üretilemeyerek konunun ilgili kısıma iletileceği ve tarafıma dönüş yapılacağı söylendi. Düşük fiyatlı AMB 181 d model için fabrikada olmadığı, 6188 dı model için ise 6.299 TL lik fiyat farkı istendi. Abm 181 d modeli İzmir Mağazalarında mevcut. Fabrikada yok ise bayiden gönderir sorunu her türlü çözersin. Nedense sorunu çözmek yerine ısrarla fiyat farkı ödemem isteniyor. Tekrar ediyorum fiyat farkı ödemeden alabileceğim 8 programlı ınox bir ürün istiyorum. Üst model son model talebim yok. Üst model içinde 6.299 TL ödeyemem. Aradaki fark bir ikibin tl gibi ödeyebileceğim bir fark olsa tamam, ama emekli bir için 6.299 TL çok yüksek. Değişim uzmanları ile defalarca yaptığım görüşmede talebimin ilgili kısıma iletileceğini söylendi. Ama her defasında 6.299 TL fark ile değişiminizi yapabilirsiniz şeklinde mesaj gönderildi ve ilgili kısımdan kimse ile görüşme sağlayamadım. İlgili kısımdan yetkili biri ile görüşme şansım nedense olmuyor. Lütfen ama lütfen bu sorunu çözün artık.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 3 Kere Aynı Arızadan Tamir Gören Makine Değiştirilmiyor

02 Ekim 2023 19:46
Arçelik 3 Kere Aynı Arızadan Tamir Gören Makine Değiştirilmiyor
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
02 Ağustos 2023 18:10
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 21:33
İfayet sonuçtan hiç memnun değil

İfayet
06 Aralık 2023 14:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 12:09
Arçelik Kategorileri