Oktay sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2023 10:59

Su kanalları tıkalı 2 tane kanaldan su gelmiyor.
Satın alım yapalı 10 gün oldu, 3 kere servis geldi, servis ilgisiz,

Koskoca Arçelik firmasına ayıplı ürün göndermesinden dolayı kınıyorum. Kaliteyle özdeşleşen isminizi benim gözümde karaladınız. 1 ay önce de tarafınızdan kurutma makinesi almıştım.

Bir daha satın alır mıyım zannetmiyorum. Ürün değişim ya da iade olmasını istiyorum. Yasal olarak fatura tarihi 14 gün geçmedi. Artık biri ilgilensin. Servisinizle olacak bir konu değil.

29 Mayıs 2023 17:56

Arçelik firmasından satın alınan 9122 model çamaşır makinesindeki hatalar;ürünü görselleştiren serigrafi hatalıdır, ayıplı ürün. Su kanalları tıkalı 2 tane kanaldan su gelmiyor. Satın alım yapalı 10 gün oldu, 3 kere servis geldi, servis ilgisiz, satın aldığım bayiden iade talebi oluşturdum, bayi ilgili, servis ilgisiz. Ürünün değişimi ya da iadesini istiyorum.

Herhangi bir gelişme olmadı, ilgi sıfır alacakların bilgisine.

Ek
Ek
26 Mayıs 2023 12:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Mayıs 2023 12:29

Beklenildiği gibi Hemen dönüş sağladılar, ilgilendiler. İnşallah sorunumu çözecekler. Teşekkürler Arçelik

28 Mayıs 2023 20:13

Çözüm beklemekteyim hala.

31 Mayıs 2023 17:21

Arçelik dönüş beklemekteyiz.

Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Müslüm
27 Mart 2025 19:45
Yakup sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2023 11:51
"Teşekkürler sayın eda hanım ilginizden dolayı çok memnun oldum"

Arçelik Çamaşır Makinesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Seçil
24 Aralık 2024 10:55
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9122 Şikayet Var

11 Ocak 2024 20:53