Senem sonuçtan çok memnun

Arçelik 9 Kg Çamaşır Makinesi

22 Nisan 2024 02:08
Senem'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim, Arçelik ve şikayet varın beraber yönettiği süreç vok kısa sürede en hızlı şekilde sonuçlandı.”

Üç yıl önce Arçelik markasından 9 kg kapasiteli bir çamaşır makinesi satın aldım ve ek bir ödeme yaparak garantisini 7 yıla uzattım. Ancak defalarca servis gelmesine rağmen sorunuma bir çözüm bulunamadı. Servisten gelen ekip, makinenin ses çıkarmadığını göstermek için sadece beş parça kıyafetle çalıştırıp 'Yapacak bir şey yok' dedi. Eğer makine 9 kg kapasiteli ise ve çeşitli programlar sunuyorsa, neden bu programları kullanmamız önerilmiyor? Özellikle yorgan ve battaniye programı varken, bu tür eşyaların makineye ağırlık yapacağı ve atılmaması gerektiği belirtildi. Makineden çıkan ses o kadar rahatsız edici ki, sadece biz değil, alt komşumuz da bundan rahatsızlık duyuyor. Satın alınan ek garantiye rağmen, ne servis ne de ürün yeterli desteği sağlamıyor.

22 Nisan 2024 13:56 (Şikayetten 11 saat sonra)
Senem
Senem
03 Mayıs 2024 18:16

Simge sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9103 D Çamaşır Makinem Sıkma Yaparken Ses Yapıyor

19 Kasım 2023 21:56
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
08 Şubat 2024 15:00
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 13:11
Nazmiye sonucu yetersiz buldu