Arçelik 6588 Bulaşık Makinesi

Arçelik 6588 Bulaşık Makinesi
Önder
11 Şubat 2024 09:53

2018 yılında Arçelik'ten 6588 model bir bulaşık makinesi satın aldım. Daha sonra cihazın ön dijital paneli değiştirildi ancak sorun devam etti. Ardından makine temiz yıkamamaya başladı. Servis geldiğinde, makinenin çoğu parçasının değiştirilmesi gerektiğini ve bunun maliyetinin yeni bir makine almak kadar olacağını belirttiler. Arçelik kalitesinden beklentim yüksekti, fakat görünen o ki birçok üründe benzer sorunlar yaşanıyor. Şu an yeni bir makine alacak durumum yok ve Arçelik'ten yaşadığım mağduriyetin giderilmesini, bana yeni bir ürün verilmesini talep ediyorum. Eğer bir ürünü 5-6 yıl kullanıp atacak isem, neden para ödeyeyim ki? Bu nedenle acil bir çözüm bekliyorum.

12 Şubat 2024 09:03 (Şikayetten 23 saat sonra)

Arçelik 6166 Bulaşık Makinesi Yıkama Ve Ayak Kırıklığı Sorunu

Gülcan
06 Nisan 2024 14:40
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 12:26

Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunları: Eksik Ve Çalışmayan Ürün Deneyimi

Yasemin
27 Şubat 2025 12:02
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
10 Şubat 2024 14:48
Neva sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2024 16:46
"Makinem üst modellerden biri ile değiştirildi. Ne kadar üst model o kadar dijital arıza diye düşündüğüm için alt modellerden mümkünse 2 veya 3 programlı olmasını tercih etmiştim ama gelen yeni makinem beni şimdilik şaşırttı. İnşallah bu kalite ve performansta devam eder. Görüştüğüm yetkililer bana 3 yıllık garanti süremin olduğunu, herhangi bir sorunda tekrar dönebileceğimi belirttiler. Arçelik markası yetkililerine teşekkür ederim. Servis çalışanlarına da çok teşekkür ederim. Makinemi alıp götürüp her programı tek tek denemeselerdi sorunu görmeyeceklerdi belki de kullanıcı hatası, makinenizde sorun yok, şu şekilde yıkayın gibi güncel konuşmalarla sorunlu makinemle baş başa kalacaktım. Teşekkürler Arçelik tüm iyi niyetiniz ve çözüm odaklılığınız için."

Arçelik Kategorileri