30 Haziran 2023 22:49

15 Temmuz 2023 12:53

Yaklaşık 10 yıl önce Arçelik 6230 ht bulaşık makinesi aldık ve yaklaşık 6-7 aydır sepetleri fotoğrafta görüldüğü haldedir. Bir bulaşık makinesinin sepeti nasıl bu kadar paslanabilir, insan sağlığıyla nasıl bu kadar oynanabilir. Hem üst sepeti ayrı bir şekilde değiştirilemiyormuş bu makineyi ben böyle mi kullanmak zorundayım. Ayrıca makinenin dışındaki kabarmaların fotoğraflarını da koyuyorum. Şunu da belirtmek isterim. Makineye hiçbir şekilde kimyasal bir şey koymadık, dikkatli kullandık. Kesinlikle bir daha bu makineden almam kimseye de öneride bulunmam. Şikayetim sonucunda benimle iletişime geçildi, sonrasında yetkili servis iletişime geçti ancak yanlış bir şehrin servis ağına bağlamışlar. Tekrar iletişime geçmediler ürün bu şekilde duruyor.

Ek
01 Temmuz 2023 12:52 (Şikayetten 14 saat sonra)
Samet
Samet
05 Temmuz 2023 12:18

Lütfen tekrar iletişime geçer misiniz? Çünkü müşteri hizmetlerinden konuştuğum kişi yanlış şehirdeki yetkili servisleri yönlendirmiş, yanlış şehirdeki yetkili servis de süreci iptal etti. Balıkesir'deki ürün ile ilgili şikayet oluşturmuştuk beni Şanlıurfa'daki servise yönlendirmişsiniz. Lütfen iletişime geçip hatanızı düzeltmenizi istiyorum.

Canan sonucu yetersiz buldu

04 Temmuz 2024 01:05
Arçelik Bulaşık Makinesi 6230 Ht
Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 03:37
Arçelik Bulaşık Makinesi Sepetlerinin Paslanma Sorunu ve Yüksek Yedek Parça Ücreti
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
06 Temmuz 2024 12:23
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
26 Mayıs 2025 23:01
Arçelik Bulaşık Makinesi Sepetlerinde Paslanma Ve Koku Sorunu
Altan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 18:35
Arçelik Kategorileri