Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 391640 Eı Poliüretan Şişmesi

07 Haziran 2023 21:05

Arçelik 391640 eı Poliüretan şişmesi
Garantisi devam eden Arçelik marka 391640 eı model gardırop tipi buzdolabımın yan tarafı poliüretan şişmesi meydana geldi. 3 Haziran 2023 cumartesi günü gelen yetkili servis çalışanı poliüretan şişmesi olduğunu teyit etti ve raporlandırdı, fotoğraflarını çekip firmaya gönderdi. Daha sonra tarafıma fotoğraftan anlaşılmadığı ve konuda bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Bunu başka bir şehirde çalışan servis çalışanı tanıdığıma gönderdim üretim hatası (poliüretan şişmesi) olduğunu belirtti. Maalesef Arçelik gibi bir firma hatasını kabul etmemekle birlikte sorunumu da çözmemiştir ve bizleri mağdur etmiştir.

08 Haziran 2023 15:36 (Şikayetten 18 saat sonra)
Fatih
Fatih
10 Haziran 2023 22:03

İki gün önce Arçelik yetkilisi tarafından arandım. Bir hafta önce Arçelik yetkili servisi gelip poliüretan şişmesi olduğunu belirtti ve fotoğraflarını çekti. Buna rağmen yetkili Mühendis bey diyormuş ki fotoğraftan belli olmuyor hiçbir şey yapamayız diyorlar. Madem fotoğraftan belli olmuyor Bir servis ekibi daha veya bilirkişi gönderin buzdolabına baksınlar teyit etsinler. Ve bu poliüretan şişmesi yapılamayan bir üretim hatası yani dolap hurda diyebiliriz. Ürün üst segment ürünü olduğu için ve Arçelik olduğundan tercih etmiştik. Etmez olaydık. Arçelik ürününün arkasında durmuyor maalesef... Bütün yasal haklarımı kullanacağım.

Sedat sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2023 10:57
"Yapılması gerekeni yapan Arçelik'e teşekkür ediyorum, ürünüm garantiden değişti ve yenisini getirdiler."
Fatih sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2024 16:55
"Sorunumuz. Çözüldü. Teşekkürler..."
Arçelik Buzdolabı Arızaları Ve Müşteri Hizmetleri Süreci
Arçelik Buzdolabı Arızaları Ve Müşteri Hizmetleri Süreci

02 Haziran 2023 11:54
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
10 Ağustos 2023 20:27
İşıl sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 391641 El Buzdolabı Arızası Hayırlı Olsun

İşıl