21 Ağustos 2023 02:14

Yaklaşık bir ay önce Arçelik 10140 pm çamaşır makinesi aldık. Aldığımız günden beri makineyi 5-6 kere kullanmışızdır, şehir dışında olduğumuzdan. İlk def bugün 60 derecede çamaşır yıkarken fark ettim. Makinenin önümden geçtiğimde sıcaklık ve plastik kokusu hissettim. Makineye dokunduğumda her tarafı çok sıcaktı. Bana normal bir durum gibi gelmedi. Plastik kokusunu da anlayamadım. Yıkamanın bitmesini bekliyorum. Ürünle ilgili servis bana ulaşırsa aydınlanmak isterim. Bir çamaşır makinesi neden ısınır?

21 Ağustos 2023 14:13 (Şikayetten 11 saat sonra)
14 Eylül 2023 11:43
Arçelik 10140 Pm Aşırı Isınma Ve Koku Problemi

Servis geldi, 60 derecede ve 90 derecede çalıştırdığınızda makinenin her tarafının sıcak olmasının normal olduğu söylendi. Yıllardır çamaşır makinesi kullanırız, kayınvalidem de Bosch marka tek girişli çamaşır makinesini yeni aldı. O 60 derecede çalıştırdığında makine neden ısınmıyor da benim makine 60 derecede çalışınca ısınıyor. Servisin söylediği tek girişli olması nedeniyle ısınması normalmiş, 90 da zaten ısınır çalıştırmayın Diye söyleniyor. O makine patlarsa birine bir şey olursa servisin cevapları ortada. Buraya da yazdım. Servis fişini de ekliyorum. Makine soğuk suya bağlı. Serviste teyit etti. 28 dakika 40 derecede çalıştırın diyor. Eğer 40 da ısınmazsa normalmiş, normal açıklaması da bu. Teknik bir açıklama değil. O zaman olan her şey normal. Yapmayın Allah'ınızı severseniz. Özellikle söyledim. Teknik cevap verin diye, kime göre neye göre normal. Bana muadil makine getir 5 tane hepsini 60 da çalıştır bakayım ısınıyor mu ısınmıyor mu o zaman anlarım servisin normal anlayışını.

14 Eylül 2023 11:46
Arçelik 10140 Pm Aşırı Isınma Ve Koku Problemi

Kokuya da normal dediler. Makinede plastik kokuyor çalıştırınca normal deniyor

Mücahit sonucu yetersiz buldu

Kazan Kayması Ve Yamulması Nedeniyle Yeni Ürün Talebi

Mücahit
01 Şubat 13:57
Kazan Kayması Ve Yamulması Nedeniyle Yeni Ürün Talebi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Yırtıyor, Değişim Talebim Reddedildi

30 Eylül 2025 11:19
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 13:24
Selda sonuçtan memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor!

18 Ağustos 2025 10:42
Tüm 10140 PM Şikayetlerini Gör