Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
20 Mart 2024 21:32

Merhaba, Arçelik firmasından bir çamaşır makinesi ve bir bulaşık makinesi aldım. Bulaşık makinesine yetkili servis tarafından 7 yıl ek garanti yaptırdım. Kurulumu yaptıktan sonra cihaz bir yıl dolmadan arıza vermeye başladı. Son iki ayda evime sekizinci servis geldi. Sorunu yetkili servis elemanı, 'Evet, cihaz sorunlu' diyerek bulaşık makinesinde yıkanan bardak, tabak, kaşık gibi eşyaların ve kullandığım deterjan markasının fotoğraflarını çekerek ayıplı olduğunu teyit etti. Ancak her gelen yetkili servis personeli cihazın ayarlarıyla oynayarak cihazı daha da kötü bir duruma getirdi. Cihazın tamirini istedim ancak yapılmadı. Ayıplı ürünün değiştirilmesini talep ettim fakat bu talebim yerine getirilmedi. Arçelik firmasının süreç işleyişi şöyle: Arıza durumunda servis evinize geliyor ve servis elemanı arızayı teyit ediyor. Ancak müşteri hizmetlerine 'Müşteri noktasında ziyaret edildi, hiçbir sorun yok' bilgisi veriliyor. Sonra servis, 'Cihazınızda sorun yokmuş efendim' diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor. Yani Arçelik firması, ayıplı ürünün arkasında durmayıp müşterisiyle çelişkili ifadelerle dalga geçercesine davranışlarda bulunuyor. Müşteri hizmetlerinin bir üst makamından 'Evinize bölge ekibi göndereceğiz' denildi ancak kimse gelmedi. Ürünü İstanbul Esenyurt Esenkent mağazasından aldım. Satış temsilcisiyle yüz yüze görüşmeme rağmen 'Ben çözeceğim' diyerek söz verdi fakat sorunu çözmedi. Evimde hâlâ kutusunda ve ambalajlı olan Arçelik çamaşır makinesini kurmaya korkuyorum çünkü aynı sorunun tekrarlanmasından endişe ediyorum. Kısacası, bir daha asla Arçelik firmasına güvenip cihaz tercih etmeyeceğim. Firma, tamamen kafa karıştıran bir kurguyla üstünlük kurmaya çalışıyor. 'Arçelik? Hayır!'

21 Mart 2024 14:08 (Şikayetten 16 saat sonra)

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
06 Haziran 2024 19:46
Arçelik Beyaz Eşya Pişmanlığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 09:36

Arçelik Atölyeye Giden Ürün