Asilhan sonuçtan hiç memnun değil

Bostancı Sanayi Akbank Şahsıma Hakaret Etti!

Asilhan
14 Mayıs 2024 22:29

Bu sabah saat 10 gibi Bostancı Sanayi Akbank şubesine vadeli hesabımdan 10 bin TL çekmek için gittim. Daha sonrasında da yeniden faiz işletecektim. Bu arada yeni anneyim ve evde bekleyen 2 aylık bebeğim var; onu mecburen kimsem olmadığı için komşuya bıraktım. Bunu da banka çalışanlarıyla paylaştım. Buraya kadar her şey normal; o saatte bankada kimse yok, yani sırada bekleyen yok. Anormallik şu ki, Akbank 10 bin TL'yi içeriden vermiyor ve illa bankamatikten çekmemiz gerektiğini belirtiyor. Ona da tamam diyerek bankanın içindeki bankamatikten para çekmeye çalıştım; ancak hesabım 3 aylık olduğu için ve bu sürede para çekmediğim için şifremi unutmuşum, bu yüzden bankamatik kartım bloke oldu. Gişedeki memura yeni anne olduğumu ve içeriden para almamın mümkün olup olmadığını rica ettim. Gişedeki görevli kadın bunun asla mümkün olamayacağını ve referans kodu vereceğini söyledi. Bunu duyan orta yaşlı faiz işleten müşteri temsilcisi gelip bana yardımcı olmaya çalıştı. Ancak o sırada bankamatik kartı bankaya sıkışınca bana 'Yaydığınız negatif elektrik makineleri bozdu' dedi. 'Ben yeni doğum yapmış bir anneyim, vaktim yok beklemeye, acelem var. Ayrıca her banka içeriden para veriyor. Siz vermiyorsanız bunu düşünmek lazım. Üstelik bu ne biçim bir bayanla konuşma üslubu? Ben büyücü müyüm ki etkimle bankamatik bozulsun? Öyle bir gücüm olsa sizin parayı vermenizi sağlardım' dedim. Hiçbir zaman bir banka çalışanı tarafından böyle bir hakarette bulunulmamıştı. Kendisine hakaret davası açacağımı, eşimin ağabeyi Cumhuriyet Başsavcısı olduğunu ve ona bu durumu anlattığımda hakkımı aramam gerektiğini, bu hakaretten dolayı sütümün kesilebileceğini söyledi. Ayrıca bu bankada yüz bin üzerinde param vardı, bugün yeniletecektim ama bu uğradığım aşağılanma sonrası tüm hesabımı Odeabank'a geçirdim. Bir de bana hala 'Ben enerjilere inanırım' diyor. Bu ne samimiyet, astroloji mi konuşuyorsunuz siz müşterilerinizle? Ayrıca 'Negatif enerjiniz var' diyerek beni rencide etti. Oysa ki o bankada çalışanların hiçbiri de güler yüzlü Polyanna değildi. Müşteri temsilcisinin bu hareketinden dolayı bir daha Akbank'la çalışmayacağım. Tüm paramı bunun üzerine Odeabank'a geçirdim. 80.000 TL üzeri içeriden çekilebilirmiş, onu da önceden belirtmek lazım. Yani içeriden para verilmiyor, sırf işlem yapmayıp yorulmamak adına. O zaman o içerideki bayan neden maaş alıyor? Boş yere bunu da sorgulamak lazım; müşteriye karşı rencide edici tutumu da.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
06 Şubat 2024 16:27

Duygu
13 Mart 2024 16:01

Akbank'ın Güvenlik Krizi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Osman
04 Mart 2025 11:28
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
03 Nisan 2024 16:41