Erman sonuçtan memnun

Akbank Gece Yarısı Kart Kopyalama Kabusu Ve Bankanın İlgisizliği

16 Aralık 2024 17:31
Erman'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi. Kendilerine teşekkür ederim”

Cuma akşamı saat 23.23'te sanal kartım kopyalanarak 20 tane aynı dakikada işlem yapılmış. Bankayı anında aradım, kartı kapattılar. Bundan sonraki süreç facia. 'bu saate harcama itirazı alamıyoruz' diyerek sabah 9'da aramamı söylediler.

Cumartesi sabah 9'da aradım. 'telefonla alamıyoruz, yazılı form göndermeniz lazım' dediler. Formu gönderdim, hemen teyit için aradım. 'bir gün sonra düşer sistemimize' dediler. 'e yarın pazar, o zaman da işlem yapılamaz' dedim. 'pazartesi yapılır' dediler. Neyse, sağ olsun yanıltılmam bankanın umurunda olmadığını öğrenmiş oldum böylece.

Pazartesi günü bilgi var mı diye mail attım. 'mailinizin ekinde imzalı harcama itiraz formu yok' diye döndüler. Mail ekine bile bakmaya zahmet etmemişler. Aynı maili tekrar gönderdim, 'mailin eki vardır' diye. Çekimler bekleyen kısımdaydı. Banka böyle oyalandığı için onay verilmiş oldu.

Ben internetten bir alışveriş yapacağım zaman 50 tane şifre gönderen ya da juzdan'dan onayla diyen banka, konu yanıltıcılar olunca onay istemeden ilerlemiş.

Bankadan hayır gelmeyeceğini anladığımda firmaları aramaya başladım. Bazı firmalar sağ olsunlar iptal ettiler de bir kısmını geri aldım. Bazıları da 'bankanın iptal etmesi lazım bunu' diye işlem yapmıyor.

Kalan bakiyeyi kurtarabilmem için Akbank'ın iptalini beklemek durumundayım maalesef.

21 Aralık 2024 12:54

X te bu şikayetimi paylaştıktan sonra hızlıca mesaj atıp iletişime geçeceklerini belirttiler ve aradılar. Konuyla ilgileneceklerini belirttiler ancak 3 gün geçti yine hiçbir ses soluk yok. Bilgi veren de yok maalesef. Aynı ilgisizlik devam ediyor. Hiçbir şey yapmadıkları gibi ekstre yi kesip bu harcama itirazında bulunduğum işlemlerin ödemesini istiyorlar.

03 Ocak 2025 20:45

Sorunum giderildi. Kendilerine teşekkür ederim

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
19 Ocak 2024 20:24

Abdullah
04 Şubat 2025 12:24
Akbank Müşteri Hizmetlerinde Zaman Kaybı Ve Çözüm Eksikliği
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
04 Mart 2025 00:56
Seçil sonuçtan çok memnun

Seçil
11 Haziran 2024 02:13
"Akbank güvenlik birimi beni arayıp inceleme hakkında bilgi verdi, bir gün sonra 42 bin tl kartıma iade edildi, çok teşekkür ederim"

Melek
09 Temmuz 2024 19:01