Melih sonuçtan hiç memnun değil

Zara'da Etiketsiz Ürün Değişimi Krizi

Zara'da Etiketsiz Ürün Değişimi Krizi
Melih
24 Ekim 2024 23:48

Akasya Zara'dan 03/10/2024 tarihinde 1.190,00 TL'ye aldığım 100 cm deri kemeri, 24/10/2024 tarihinde 95 cm olanı ile değiştirmek için Capacity mağazasına gittim. Bu ürünün stoğu çok az mağazada olduğu için Capacity AVM'de normalde olmayan bir stok yeni düşmüştü ve ben de akşam 21:30 sularında bunu fark edip mağazaya geldim. Mağazadaki hanımefendiye değişim talebimi ilettim ancak kendisi etiketi olmadığını ve bu şekilde satamayacağını söyledi. Ben de ürünün etiketi ile almadığımı, etiketi aldığım mağazada bıraktığımı ve bana değişim olursa bulundurmam gerektiği söylenmediğini, etiketini değil ürünü satın aldığımı söyledim. Yetkili kişi bana bu şekilde kullanılıp kullanılmadığını anlayamam dedi. Ben de kendisine kemeri kontrol edebileceğini ve kemeri aldığım günden beri motosikletimin arka çantasında sakladığımı, alıp eve bile götürmediğimi, olur da kemerin stoğu hiç gelmezse en kötü bunu kullanırım diye düşündüğümü ancak stoğu mağazada güncellendiği için değişime geldiğimi söyledim. Kemeri aldığım günden beri bir kez bile takmadım. Fotoğraflarını ve videosunu iletiyorum, inanın mağazadaki kemerlerden daha yeni ve temiz durumda. Son olarak mağaza görevlisinin ilk baştan beri uzlaşmadan uzak ve kasaya tek bir mentalite yani asla değişim yapma kafa yapısıyla geldiğini anladığımda pes ettim. Kendisine sadece aklının başında olmadığını söyledim, bana aklı başında biri çalışan çağırmasını rica ettim ancak kendisi beni güvenlik çağırmakla tehdit etti ve çağırdı. Zara online yardım ile görüştüm, kendileri sorumluluğun sadece mağazada olduğunu söyleyerek sorumluluk almaktan kaçtılar yani değişim işlemim subjektif yaklaşım gösteren, ön yargılı tek bir çalışanın eline kaldı.

Sibel
01 Mayıs 2025 19:53
Zara'dan Aldığım Deri Çantada Kısa Sürede Sorun Çıktı, Mağaza Yardımcı Olmadı
Zara'dan Aldığım Deri Çantada Kısa Sürede Sorun Çıktı, Mağaza Yardımcı Olmadı

Zara Etiketi Ve Faturası Olan İade İçin Gittim Bir Kovulmadığım Kaldı

İnci
13 Eylül 2024 17:26
Zara Etiketi Ve Faturası Olan İade İçin Gittim Bir Kovulmadığım Kaldı
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
28 Mart 2024 00:07
Zara Capacity AVM Fiş Olduğu Halde Defolu Ürünün Değişimini Yapmıyor.

Zara Mağazasında İade Talebim Keyfi Olarak Reddedildi Ve Personel Davranışı Mağdur Etti

Aslı
12 Ekim 2025 10:03
zara-magazasinda-iade-talebim-keyfi-olarak-reddedildi-ve-personel-davranisi-magdur-etti-1.jpg
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
07 Aralık 2024 15:59