Zara Etiketi Ve Faturası Olan İade İçin Gittim Bir Kovulmadığım Kaldı

Zara Etiketi Ve Faturası Olan İade İçin Gittim Bir Kovulmadığım Kaldı
İnci
13 Eylül 2024 17:26

07.09.2024 tarihinde bir ürün aldım Capacity AVM mağazasından. Taşlı gömlek aldım giymek üzere etiketlerini çıkarttım. Sonrasında daha giyemeden taşı düştü aradan 2 gün geçtiği için hemen mağazaya götürdüm. Durumu anlattım, incelemek için farklı bir yetkili geldi S**** hanımdı sanırım ismi hatırlayamıyorum ancak bilgileri çıkar mağazadan. Durumu ona da anlattım ve giyilmiş olduğu söylendi iade almadı. Buraya kadar bir sorun yok ancak ben ona giymediğimi yani giyemediğimi söyledim. Tekrar anlatmama rağmen çok kötü bir üslupla karşılaştım. Bunu görmüyor musunuz giyilmiş diye zaten ben onu mağazadan reyondan almıştım. Reyona hangi ürüne elimi atsam lekeli veya defolu, buna rağmen o gün hiç giyilmeyen ürün hakkında iade oluşturulmadı, üzerine isterseniz online a söyleyin deyip uğraşmadı bile, çok saçma bir üslupla söyledi bunu. Capacity AVM iade ve değişim bölümündeki bir kadın S**** ya da sinem hanım bilmiyorum. Gerekli her yere bu tavrı için şikayet edeceğim. Mağaza şube yetkilisine ulaşmaya çalışıyorum ancak ulaşamıyorum. Bana ulaşabilirlerse çok sevinirim.

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Zara'da Etiketsiz Ürün Değişimi Krizi

Bursa Zara Sur Yapı Müdürü

Tuğçe
27 Eylül 2024 20:04
Bursa Zara Sur Yapı Müdürü

Zara Mağazasında İade Talebim Keyfi Olarak Reddedildi Ve Personel Davranışı Mağdur Etti

Aslı
12 Ekim 2025 10:03
zara-magazasinda-iade-talebim-keyfi-olarak-reddedildi-ve-personel-davranisi-magdur-etti-1.jpg

Kübra
26 Mayıs 2024 18:39