Zara Kayak Montu Ayıplı Ürün

Zara Kayak Montu Ayıplı Ürün
27 Şubat 2024 00:064.438

Merhaba,
20 Ocak 2024 tarihinde Zara online mağazasından beyaz kayak montu aldım.
Kayak yaparken montu giydim, 2-3 saat kayak yaptıktan sonra montu çıkardığımda kol bölgesinin iç kısmı komple sırılsıklam olmuştu. O gün hava güneşliydi ve hiç yağış yoktu, su ile de temas etmedim.
Islaklığı görünce acaba terledim mi diye polarımı ve tenimi elledim ama hiçbir ıslaklık yoktu.
Kuruttum ve tekrar giydim, ama aynı şekilde yine ıslanma oldu. Kayak montu satılırken teknik özelliklerinde nefes alabilen kumaş yazmaktaydı. Kayak sporunu 15 yıldır yapmaktayım ve hiçbir montumda böyle bir problem yaşamadım.
Başka kayak montumu da aynı gün içerisinde denedim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Zara' dan aldığım montun ayıplı olduğunu düşünmekteyim. Bu nedenle Bakırköy Capacity mağazasındaki şubesine giderek mağaza sorumlusuna sıkıntımı anlattım ve ürünü incelemeye almalarını ve iade talebinde bulunduğumu ilettim.
Fakat ürün kullanıldığı için hiçbir şekilde iade alamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine Zara WhatsApp hattından müşteri yetkilisi ile yazıştım, maalesef onlarda yardımcı olmadılar.
Kayak montu olarak satılıp ama hiçbir özelliğini taşımayan ürünün iadesini yapmak istiyorum.
Zara mağazasında şikayetçiyim.

Ref: 8073/024 beyaz kayak montu

İ*** B******
0536*******31

8 Mart 2025 20:16

Tekrar merhaba, mağazaya gittim montun iç kısmının terli şekilde çekilmiş fotoğraflarını da gösterdim durumu detaylıca anlattım, montu iade aldılar!

23 Şubat 2025 14:11

Merhaba, aynı mantı bende almıştım bu hafta kayak yaparken giydim ve her seferinde montun içi ve kıyafetlerim sırılsıklam oluyor, sürekli bekleyerek kurutmak zorunda kaldım, yanıma diğer montumu almadığım için çok mağdur oldum. İspat için fotoğraflarını da çektim, siz iade alabildiniz mi? Sipariş no: 53314875143 Zara'nın şikayetimi düzgün bir şekilde çözmesini talep ediyorum! Bu kesinlikle üretim hatasıdır. #Zara #zaramont #zarakayakmont #zarakayakmontu

4 Kasım 2024 12:36

Merhabalar size bir şey sormak istedim eğer problem olmayacaksa bu ürünü aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim kuru temizlemede çalışıyorum üründe bir hata meydana gelmiş ve mağdur olmak istemiyoruz fiyatı öğrenebilirsem çok mutlu olurum iyi günler teşekkürler şimdiden :)

Zara Pişmanlıktır! Sorun Çözme Konusunda Zerre İyi Niyetleri Yok.

12 Şubat 2024 14:041.468

Zara'dan aldığım ürün 2 içerisinde dağıldı. Mağazaya gittim durumu kabul ettiler ancak fiş talep ettiler. Bende ürünü ia...

Zara'dan Aldığım Montun İadesi Yapılmıyor

6 Şubat 2025 21:581.745

02.12.2024 tarihinde Zara uygulamasından 5352*****77 numaralı siparişimle m...

Zara'dan Aldığım Montun İadesi Yapılmıyor
1 Destek

17 Aralık 2024 11:361.261

Zara'dan 28 Mart 2023 tarihinde online aldığım montun durumu resimlerde görüldüğü gibidir. Mart ayında 2024 yılında kull...

1 Yorum

Merve
Zara Mont Su Geçiriyor

Zara Mont SuGeçiriyor

Ogün
Zara'dan Aldığım Montta Tüy Atması Ve Bazı Yerlerde Açılma!

Zara'dan AldığımMontta Tüy Atması Ve Bazı Yerlerde Açılma!

Enes
Zara Gibi Bir Markanın Montu!

Zara Gibi BirMarkanın Montu!

Zehra
Zara Ürün Kötü Çıktı