Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
08 Temmuz 2023 15:27

5287*****99 sipariş numaralı siparişimde 1564/711 referans numaralı 40 ve 42 beden olmak üzere iki adet pantolon ve pantolonların takımı olan 1564/700 referans numaralı ceket aldım. Ürünler pazartesi elime ulaştı, fakat ürünleri denediğimde fark ettim ki ceketle pantolonlar arasında ton farkı vardı. Almış olduğum iki pantolonun kumaşları ve renk tonları bile birbirinden farklıydı. 40 beden pantolonun referans numarası 0706/711, 42 beden pantolonun referans numarası 8288/611. İki referans numarasına baktığımızda bile sipariş ettiğim referans numarasındaki pantolonlarla aynı değil. Bu durumla ilgili WhatsApp'tan ve canlı destekten tarafınıza ulaşım sağladım. Dosyam oluşturuldu, fakat dosya sonucunda tarafıma iade talebi kabul edildi diye mesaj geldi. İade talebinde bulunmadığım halde zaten iade etmek istesem kendim iade talebinde bulunurdum. Öncelikle ben düzgün ve doğru ürünlerin, ceket ve pantolon olmak üzere, tarafıma ulaşmasını istiyorum. Diğer bir husus ise ürünlerin fiyatları artmış ve iade edip yeniden aynı ürünleri sipariş etsem bile hem zaman kaybı hem de nakit kaybım olacak. Söz konusu hata benden kaynaklanmayıp yanlış referans numaralı ürünler tarafıma gönderilmiştir. Bu konunun çözülebilmesi adına tarafınızdan gelen mesajları da değerlendirdiğimizde bana gelen ürünlerin stoğu bittiği söyleniyor, fakat o ürünlerin stoklarının bitmesi beni bağlamıyor, çünkü hatalı gelen ürünler onlar, benim sipariş ettiğim referans numaralı pantolonların stoğu Zara'da mevcut. Bu sebeple ivedi ile tarafıma dönüş yapılmasını, doğru ürünlerin gönderilmesini, tüm bu uğraşlarıma rağmen sorunu müşteri memnuniyetini önemsemeden çözmeyeceğinizden emin olduğumda tüm ürünlerin iadesini gerçekleştirdikten sonra gerekli hukuki işlemleri başlatıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı belirtmek isterim. Umarım buraya kadar uzamaz.

Nehir
12 Mart 2024 12:04

Duygu
01 Mart 2025 20:43
Zara Siparişimde Gömlek Yerine Tulum Geldi Para İadesi Bekliyorum
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
30 Mayıs 2023 20:20
Zara Online Sipariş Pişmanlığı
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Zara'dan Sipariş Ettiğim Takımın Parçaları Eksik Teslim Edildi, Mağdur Oldum

Tuğba