İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Mobile İnternet Kendi Kendine Bitiyor!

İsmail
10 Haziran 2024 17:28

Vodafone İnternet Kendi Kendine Bitiyor!

Vodafone'da sınırsız video paketim varken internetim kendi kendine bitiyor. 30 GB internetim ( sınırsız Ultra Red'li 30 GB) 1 haftada eridi, son 1 haftada 3 kere müşteri hizmetlerini aradım, m 2 güne döneriz dediler, demin gene aradım kaydım bile oluşturulmamış. Ekte son 2 günde 5 GB olan internetim nasıl erimiş görülebilir. Ay sonu itibari ile Vodafone aboneliğimi sonlandırmayı planlıyorum.

03 Temmuz 2024 17:26

Vodafone İnternet Kendi Kendine Bitiyor!

Vodafone'da sınırsız video paketim varken internetim kendi kendine bitiyor. 30 GB internetim ( sınırsız Ultra Red'li 30 GB) bir önceki şikayetimdeki gibi gene hızla ve sebepsizce erimeye devam ediyor, geçen sefer çocuk kandırır gibi yalandan 10 GB yüklediler ( ki zaten bu benden çalınan miktarı 1/3 ancak eder ) bu ay düzelir diye bekledim ama aynı şey devam ediyor, acaba ben nereye kullanmışım bu interneti diye bakıyorum ama Vodafone Yanımda ( aslında hiç de yanımda olmayan ) uygulamasında 2 aydır hala kar beyazı bir ekran görüyorum, uygulamayı defalarca kaldırıp tekrar yüklememe rağmen sonuç aynı.

03 Temmuz 2024 16:35

Ek
10 Haziran 2024 18:14 (Şikayetten 46 dakika sonra)
12 Haziran 2024 13:53

Sümeyye
27 Ocak 2025 21:16

Rümeysa
17 Aralık 2024 15:03
Vodafone Sınırsız İnternet Paketinde Tüketim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Ekin sonuçtan memnun değil

10 Haziran 2025 16:32