Vodafone Kurumsal Hat Başvurusu

09 Aralık 2023 13:11

Kocaeli Gebze'den yazıyorum.

Vodafone bireysel hattımı, Vodafone kurumsal hatta dönüştürmek istedim. Ancak ne çağrı merkezinden ne de Kurumsal bayiden bir sonuç alamadım.

Müşteri hizmetleri ve bayiler Kurumsal hat için Kurumsal bayiye yönlendiriyor. Kurumsal Bayi Kocaeli'nde sadece Kartepe ilcesinde bulunuyor. Gebze'den oraya gitmem mümkün değil. İstanbul'da 3 lokasyonda var. Kartal Kurumsal Bayiyi aradım hafta içi 10.00-13.00 -14.00-16.00 arası hizmet verdiklerini söylediler.

Bu kadar basit bir işlemi neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Bayilere neden yetki vermiyorsunuz?

Bayilere güvenmiyorsunuz diyelim müşteri hizmetleri üzerinden niye çözmüyorsunuz?

Rakiplerinize yazınca en fazla 24 saatte adrese gelip işlem yapıyorlar.
Cevabınızı merak ediyorum.

Ramazan K*****
0530*****43 00

09 Aralık 2023 13:02

Bir de Vodafone Bayinizden esim kart talep ettim. Gebze bayinizden 107 TL karşılığında satin aldım. Sonra telefonun esim kartı desteklemediğini görünce hiç kullanmadığım, PUK kısmını açmadığım esim'i iade için bayiye başvurdum. Bayi kabul etmedi. Fiziki sim Kart için yine 107TL Ödemem gerektiğini söylediler. Hiç kullanılmamış bir urunu 24 saat içerisinde ürün fişi ile birlikte iade etme hakkımız yok mu? Ben fiziki sim kart ile değişim talep ettim. Olumsuz cevap aldım. Başka operatöre yönlendirmek için elinizden gelen gayreti sergiliyorsunuz...

14 Aralık 2023 13:21 (Şikayetten 5 gün sonra)

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 00:52
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
02 Eylül 2024 10:25
Sami sonucu yetersiz buldu

04 Ekim 2024 19:11
Engin sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 16:23
Vodafone Bayilerinde İşlem Yapılamıyor