Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Fazla Tarifeyi 2 Katına Çıkarma

03 Haziran 2024 20:31

Red'li Fırsat 25GB Sosyal paketi ile kullanıyorum. 31.03.2024 tarihinde taahhüt biteceğini biliyordum. Bitmeden birkaç gün önce müşteri hizmetlerini aradım ve yeni bir tarifeye geçmek istediğimi söyledim; bana hiçbir tarifeye geçmeyin, mevcut tarifenizden devam edeceksiniz dendi. Ben de tamam deyip 01.04.2024 tarihinde baktım ki 135 TL olan faturam 227,50 TL olarak görünüyordu. Buraya kadar her şey normaldi. Nisan ayındaki faturam kesildi, 135,80 TL; Mayıs ayındaki faturam kesildi, 242,70 TL; Haziran ayındaki faturam kesildi, 242,40 TL. 01.06.2024 tarihinde bana şöyle bir SMS geldi:

Değerli müşterimiz, hattınıza Red'li Fırsat 25GB Sosyal Paketi'niz dahilinde 01.07.2024 00:00'a kadar geçerli 250 SMS her yöne, 25.00 GB yurt içi internet, 3000 dakika yurt içi her yöne konuşma, sabit hat yönüne sınırsız konuşma, Vodafone'lularla sınırsız konuşma, sınırsız iletişim Pass, sınırsız Sosyal Pass hakkınız 696.00 TL karşılığında 01.06.2024 00:00 itibarıyla yüklenmiştir. Eğer fatura kesim tarihinizden önce tarife değişikliği yaptıysanız, bu içerikler kalan gün sayısıyla orantılı olacak şekilde yüklenmiştir. 5G servisiniz henüz açık değilse, linke tıklayıp kolayca etkinleştirebilirsiniz: https://vfselfservis.page.link/67QR ayrıca kalan kullanım haklarınızı dijital asistanınız TOBi'den hemen öğrenebilirsiniz: http://vftr.co/truinf B003

Bana müşteri temsilcisi taahhüt bittikten sonra aynı tarifeden devam edeceksiniz diyor. Ben neden 696 TL fatura ödeyeyim? Faturasız hatta geçiş işlemimi yapın veya uygun tarife verin.

Müşteri hizmetlerini 02.06.2024 tarihinde arıyorum, bana diyor ki bir tarife seçin. Sistemin bana sunduğu tarife 919 TL tutarlı sınırsız paket. Bu mağduriyetim giderilmezse, yasal yollardan hakkımı arayacağımı bilin. Eşim de Vodafone kullanıyor, Vodafone ev interneti de kullanıyorum. Çevremde Vodafone kullanan akraba, eş, dost kim varsa Vodafone kullanmayı tavsiye etmeyeceğimi dile getireceğim.

Tarafıma acilen dönüş yapılmasını bekliyorum.

03 Haziran 2024 22:45 (Şikayetten 2 saat sonra)
06 Haziran 2024 15:21

Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Döndü
01 Ağustos 2024 10:15
Melis sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2024 23:07
"Hızlı dönüş ve çözüm için teşekkürler"
Uğur sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2025 00:53
"Uzman müşteri temsilcisi Gül hanım 43 gündür Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak yaptığım şikayeti 5 dakika içinde çözdü çok teşekkür ediyorum."

Remziye
02 Ağustos 2024 14:07
vodafone-yaniltici-kampanya-bilgilendirmesi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.pdf
vodafone-yaniltici-kampanya-bilgilendirmesi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.pdf
Meral sonuçtan çok memnun

11 Mart 2025 16:45
"Müşteri temsilcisi Buket Hanım sorunumu giderdi. Daha önce Defalarca aradığım müşteri temsilcilerinin hiç biri yardımcı olmadı. Buket Hanıma teşekkür ederim."

Vodafone Kategorileri