Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone 115 TL Önerdiği Paketi 412 TL Ye Satmakta

19 Haziran 2024 08:39

Vodafone kullanım paketim 07.06.2024 tarihinde dolacaktı. Defalarca arayıp paket fiyat önerisi yaptılar ancak anlaşamadık. 05.06.2024 saat 19.00 gibi müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçiş için işlem yaptırmak ve devamında operatör değişikliği yapacağımı söyledim. M**** isimli müşteri hizmetleri çalışanı bana, size özel aynı tarifeyi 115 TL'den 1 yıl daha uzatabilirim deyince kabul ettim ve onayınızı istiyorum, devam için dedi. Onay verdim. İşleminizi yapıyorum deyip birkaç dakika bekledim, işleminiz tamamlandı deyip kapattık. 07.06.2024'te bana bir SMS geldi. Tarifeniz taahhütsüz 412 TL'den devam etmektedir diye. O günden beri her gün 3-4 defa aramama rağmen, şikayet kaydı oluşturmama, ses kayıtlarının dinlenilmesini talep etmeme rağmen, verilen 115 TL'lik fiyatı uygulamalısınız dememe rağmen Vodafone asla dönüş yapmamakta. 20 yıllık kullanıcısı olduğum operatörü değiştirme zamanı gelmiş demek ki.

01 Temmuz 2024 08:08

Vodafone 25gundur vermiş olduğu tarife değişikliği fiyatına uymadığı için ses kaydı dinlenilmesi için kayıt oluşturdum haksiz oldukları için tarafıma bir dönüş yapmamaktadır Her aradığımda müşteri temsilcileri işleminizin aciliyetini bildiriyoruz diyorlar 115 TL kullanmak için onay verdiğim tarifeyi 412 TL ye kullandırıyorlar 07.07.2024 de fatura kesimi geldi çözüm yok

21 Haziran 2024 08:25

Vodafone kullanım paketim 07.06.2024 tarihinde dolacaktı. Defalarca arayıp paket fiyat önerisi yaptılar ancak anlaşamadık. 05.06.2024 saat 19.00 gibi müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçiş için işlem yaptırmak ve devamında operatör değişikliği yapacağımı söyledim. M**** isimli müşteri hizmetleri çalışanı bana, size özel aynı tarifeyi 115 TL'den 1 yıl daha uzatabilirim deyince kabul ettim ve onayınızı istiyorum, devam için dedi. Onay verdim. İşleminizi yapıyorum deyip birkaç dakika bekledim, işleminiz tamamlandı deyip kapattık. 07.06.2024'te bana bir SMS geldi. Tarifeniz taahhütsüz 412 TL'den devam etmektedir diye. O günden beri her gün 3-4 defa aramama rağmen, şikayet kaydı oluşturmama, ses kayıtlarının dinlenilmesini talep etmeme rağmen, verilen 115 TL'lik fiyatı uygulamalısınız dememe rağmen Vodafone asla dönüş yapmamakta. Bu şikayete istinaden dönüş yapmayan Vodafone aradı dilan diye çalışan ses kaydımda 115 TL dedikleri tarifeyi yapın dememe rağmen bana bir trip bir tavır sergiliyor sanki suçlu benim gibi Hem 115 yenileyeyim denilip simdi o tarife yok size başka tarife uygulayalım diyorlar saçma sapan

19 Haziran 2024 09:09 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
01 Temmuz 2024 23:03

25 Mayıs 2024 14:11

07 Ağustos 2023 14:52
Semra sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2024 11:28
"Şikayetim kısa sürede çözüm buldu teşekkürler"
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
27 Ocak 2024 11:14