Yeni Aldığım Vestel TV Nin Düzenli Arızalanması Ve Değiştirilmemesi

Yusuf
18 Ocak 2024 02:32

Vestel'den sıfır televizyon aldım. Ürün geldikten kısa bir süre sonra donma ve herhangi bir uygulamayı açınca direk App Store yönlendirilme sorunu oluştu ve kendiliğinden TV kapanıyordu. Servise yolladık ve sorunun yazılımsal bir hata olabileceği ve sonuç olarak yazılım güncellemesi yapıp sorunun düzeldiğini bize bildirip geri yolladılar. Ürünü teslim aldığımız ilk gün Herhangi bir tuşa tıkladığımızda bizi yazılım güncelleme ekranına yolluyordu. Onaylamak için Herhangi bir tuşa bastığımda otomatik olarak sayfa yenileniyor, onaylanamıyor ve sayfadan çıkış yapılamıyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanıp talimatları uyguladık ancak sorunumuz çözülmediği için tekrar arıza kaydı oluşturduk ve servise yolladık. Dalga geçer gibi güncelleme butonunu onaylamadığımız için sorun oluştuğunu ve güncellemeyi yapıp herhangi bir arıza olmadığını belirterek ürünü geri getirdiler. Ortalama 1-2 hafta sonra ilk defa tarayıcıda arama yapacakken arama kısmına kelimeyi yazarken uydu ekran sayfasına yolladı bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve sorunu anlattım app storede böyle bir durum oluyor mu diye sordu. App Store giriş yapıp uygulama aratırken aynı sorun oluştu. Bir gün sonrada herhangi bir tuşa bastığımda yine App Store otomatik yönlendirildim. TV de kanal değiştirirken ses açarken ya da Herhangi bir uygulamaya girer iken Herhangi bir tuşa basma sonucu App Store yönlendirildim. Exit tuşuna bastığımda sayfa yenilenerek yine App Store uygulaması açıldı. Ben bu sorunlar olurken 2. Kez servise yolladığımda ürünün yeni bir ürünle değiştirilmesini talep ettim ve bu talebime olumsuz bir dönüş sağlandı. Şu an 3. Kere servise yollamak için bekliyorum ve tekrardan değişim talebinde bulundum. Müşteri hizmetlerinin cevabı sorunun ne olduğu araştırılıp sorun düzeltildiği takdirde ürünün geri yollanacağı tarafıma iletildi. Bu durum ne yazık ki tarafımca hoş karşılanmadı çünkü daha 3-4 ay önce aldığım bir TV nin (kullanmam sürem ortalama 3 aydır bunun 1 ayı serviste geçti) problem çıkarması ve anladığım kadarıyla yazılımsal bir hata olması sebebi ile değiştirilmesini istiyorum. Bu durumu buradan yazıyorum belki etkisi olur Tüketici Hakları heyetine de başvuracağım. Vestel'in köklü bir kuruluş olduğunu düşünüyordum lakin bu süreçten sonra fikirlerim değişti Vestel'den bir daha ürün almayacağım ve çevremde bu durumu anlatıp almamaları üzerine baskı kuracağım. Herkes bu durumu bilsin istiyorum. Bütün arıza anlarının elimde video kaydı bulunmaktadır.

18 Ocak 2024 09:58 (Şikayetten 7 saat sonra)

Abidin sonuçtan hiç memnun değil

Abidin
06 Aralık 2023 20:25

Kardelen
01 Nisan 2024 14:20

Leyla
18 Nisan 09:04
Vestel Televizyonunda Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
18 Kasım 2024 16:20