Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 11:58

10 Haziran'da bayiden sıfır Vestel 12.000 BTU Doğa Flora Wi-Fi klima aldım, 12 Haziran'da kuruldu. 3 gün sonra iç üniteden su akıtmaya başladı. Bayram tatili nedeniyle 20'si Perşembe servis kaydı açıldı, 21'i Cuma günü için randevu oluşturuldu. Cuma günü öğleden sonra saat 5 gibi arayan soran olmayınca ben servisi aradım. Bir dakika bekleyin, teknik ekibe sorayım dendi ve mutlaka bugün gelecekler dendi. Gece 22.00'ye kadar bekledim, gelen giden yok. Vestel WhatsApp hattına 21.25'te yazdım. Onlar da 23.14'te cevap verdiler. Bugün müşteri hizmetlerini aradım, 10 kişi sıra vardı, dakikalarca bağlanmayı bekledim. Şikayet ettim, ama saat 12 oldu hala arayan soran yok. Servisi aradım, açmıyor. Eskiden 7/24 müşteri hizmetleri vardı, şimdi ise bağlanmak veya iletişim kurmak çok zor. Servis hizmeti konusunda ciddi sorunlar yaşadım.

25 Haziran 2024 17:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (8)

Enes
Enes

Selamlar, Aynı sorun bendeki klimada da var. Vestel flora inverter klima alarak su damlama sesi ile terapi yapmak isteyenler kervanına hoş geldiniz. 21 Mayıs'ta klimanın montajı yapıldı. Üzerine 2 sefer servis geldi, en sonundaki yaşadığım mağduriyet için rapor yazdılar. Yazılan rapora Fabrikadan gelen cevap; kullanıcı ve ortam kaynaklı olduğu söylenildi. Mühendislik harikası bir ürün ve mühendis harikası bir cevap. Ben pişman oldum, param çöpe gitti. Klimam şimdi evimde duvarda bir tablo gibi asılı. Ve artık su damlatma sorunu için klimam garanti dışında olup servis talebime 400 TL servis hizmet bedeli alacaklarını söylediler. Mağazasında teşhir ürünün bile hava kanadı tam olarak kapanmıyor, bir gönyesizlik var. Bu bile normal bir görünüşmüş. Vestel sayesinde evimdeki parke şişmesi ve duvar kabarması fotoğraflarını yarın yayınlanacak şikayet talebimde görebilirsiniz

Merhaba, sorun çözüldü mü acaba

Hüseyin

Bire bir aynı ürün ve aynı sorun bende de var, bende yeni aldım sorununuz çözüldü mü videolar var ama servis illaki kendisi görmek istiyor bende biraz daha az akıyor servis 1kere geldi ogün hiç akmadı diye normal dedi

Hüseyin bey, benim ki için silikon uygulaması gerekli dediler ama gelen yok daha. Sizin akıtma devam ediyormu

Hüseyin

Evet değişim yapıldı, ertesi gün yine aynı yerden aynı şekilde akıtıyor dün hiç akıtmadı her gün yine aynı şekilde akıtmaya devam ederse arıza kaydı açacağım

Hüseyin bey değişim yaptılar mı. Su akıtma sebebi neymiş

Hüseyin

Artık her gün akıtmaya başladı tekrar arıza açtık bu kez gördüler fotoğrafladılar, iç ünite değişimi yapacağız dediler bekliyoruz bakalım

Merhaba, sorun çözüldü mü acaba

Bahri sonuçtan memnun

Bahri
03 Ağustos 2023 14:22

Muhammed
20 Temmuz 2024 22:55
Sıfır Vestel İnverter Klimanın Fabrikasyon Bozuk Motorlu Olması
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
27 Temmuz 2024 13:30