Şennur sonuçtan çok memnun

Vestel Ütüde Çözüm Bulunamayan Stok Sorunu

17 Aralık 2024 14:35
Şennur'un Teşekkür Mesajı
“Yetkili servisteki arkadaşlar çok ilgiliydi sorunum uzun süre sonra çözülse de en azından problemim kalmadı. Teşekkürler.”

Vestel buharlı kırışık giderici ütüyü 11.03.2024 tarihinde Vestel yetkili servisine, su haznesindeki hortumunun çıktığı için teslim ettim. Ürün stokta olmadığı için 'Dilerseniz bekleyebilirsiniz, birkaç ay içerisinde ürün temin edilir' denildi. Fakat bugün ile birlikte üçüncü kez aramama rağmen hala çözüm bulunamadı. Gerçekten markadan nefret ettim. Web sitesinden baktığımda stoğunda görebiliyorum, yani ürünü şu an sıfır sipariş versem alabilirim fakat bana ürün gönderimi yapılamıyor!

21 Aralık 2024 10:14

Tekrardan merhaba, müşteri yöneticisi tekrardan aradı elimdeki ütüyü yetkili servise bırakıp kayıt açtırmamı istedi stoklarının güncellendiğini iletti :) neyse sonuç olarak bir hafta içinde yeni ürün göndereceklermişşş😅

07 Ocak 08:31 (Şikayetten 20 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Sorununuzun çözüldüğünü ve memnun kaldığınızı duymak bizi çok mutlu etti! Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

07 Ocak 08:40

Senol sonuçtan memnun

Senol
15 Ekim 2024 14:35
"Gereken ilgiliyi gösterdikleri için markaya teşekkür ederim."
Nurşah sonuçtan çok memnun

Nurşah
28 Eylül 2024 19:56

Turgut
09 Mayıs 10:55
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
17 Ekim 2023 17:07
Aleyna sonuçtan memnun

Aleyna
17 Kasım 2023 16:18
"Teşekkür ederim değişim sağlandığı için."
Vestel Kategorileri