Nural sonuçtan çok memnun

Vestel TV Kurulumunda Kırılan Optik Giriş Mağduriyeti

23 Aralık 2024 18:06
Nural'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim her şey için Vestel e”

Aralık 2023 te Vestel TV aldım ve kurulum için gelen yetkili servis mevcut ta olan ses sistemimin kablosunu TV nin arkasında bulunan optik giriş yerine takarken giriş tırnaklarının kırıldığını söyledi ancak servis elemanı bu şekilde de taktım çalışıyor dedi. O dönemde cenazemizin olması nedeni ile pek ilgilenemedim. Zaten morallerimizde bozuktu. Sonrasında sürekli olarak kablo yerinden çıkarak yerine takılamaz hale geldi. Vestel müşteri hizmetlerini aradım 3,750 TL. Ücret istediler tabii ki kabul etmedim. Kurulum için gelen servis elemanını gönderin doğrulasın kırdığını dedim eleman göndereceğiz denildi ancak farklı eleman aradı telefonla keşfe geleceğini parça elinde olmadığını söyledi. Bende boşuna gelmenize gerek yok diyerek ona da durumu anlattım. Sonrasında müşteri hizmetleri aradı ancak işçilik bedelini karşılayabiliriz yedek parça değişiminin ücretli olacağını söyledi. Tabii ki de kabul etmedim. Vestel firmasının mağduriyetimizi gidereceğini ümit ediyorum. Daha öncesinde de Vestel den 2 adet TV aldım o ürünlerde sorun yaşamamıştım. Umarım ilgilenilir konu ile ilgili.

25 Aralık 2024 15:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Şubat 13:38

Vestel e teşekkür ediyorum. Arızalı parça yenilendi ve gereken işlemler yerine getirildi. Müşterisine gereken ilgi ve alakalarını tam ve eksiksiz yerine getirdi.

13 Şubat 13:40

Teşekkür ederim her şey için Vestel e

Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 11:17
Sadıkcan sonuçtan hiç memnun değil

Sadıkcan
23 Temmuz 2024 21:59

04 Eylül 2024 12:25
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
28 Ağustos 2024 17:39